Et dikt fra Adam Schjølberg.

Foto: privat fra Schjølbergs Facebook-konto.

Det var et tungt flagg å måtte bære
Alene i skolegården.
I ønsket om å bare få være
Å måtte høre de voksne debattere
Om jeg var verdt å akseptere.

Det lille symbolet som sa
at jeg var trygg.
Hva det ville betydd
Den gang da
At jeg hadde retten til å si fra
Eller søke tilflukt om jeg trengte.

Så ville det lettet på
de tunge tankene jeg hadde da

De tunge tankene som sa
At det kanskje var bedre
om bare jeg sluttet å eksistere.

Adam

Dette diktet postet Adam Schjølberg på sin facebook-konto for fem dager siden. Jeg valgte å gjengi det her på bloggen i dag fordi ordene hans gikk rett inn hos meg og jeg synes dette er vel verdt å reflektere over.

En annen ting.. Folkehelseinstituttet (FHI) har kommet med nye tall iht selvmord, de har rapportert om dramatisk økning antall selvmord og narkotikarelaterte dødsfall. Tallene fra Folkehelseinstituttet viser at flere menn enn kvinner begår selvmord, og i 2023 var 71 prosent av selvmordene hos menn. Nå skal ikke jeg påstå noe annet om årsaker enn at årsak til selvmord selvfølgelig har med psykisk helse å gjøre.

Jeg ser også at folk er ikke snille med hverandre, forståelse, aksept og likeverd er bare ord i vårt samfunn. Det er så mye ondsinnet som skjer rundt oss nå at det er til å gråte av. Verre og verre blir det for hvert år på denne tiden, i forkant av Pride. Organisasjonen FRI er mye av årsaken til konflikter da de har mer og mer presset igjennom en egen agenda og korrumperer Pride med fokus på transaktivisme, BDSM og kjønnsforvirring hos barn. Derav har det blitt stor økning aggresjon som rettes mot uskyldige homofile og lesbiske, da folk ikke ønsker dette tråkket over hodene sine, og barna deres, i skoler og i barnehager. At barn ikke skal kalles for han eller hun, men velge oppdiktede kjønnsidentiteter.

«Om FRI og PRIDE»

Fremover nå vet jeg at homofile vil bli utsatt for mye hat og hets. Særlig i sosiale media. Det gjør vondt bare å logge inn på FB. Det er hets fra morgen til kveld. Hele juni er blitt en «pride-måned», og hele juni vil det postes mye veldig grusomt stygt i media og sosiale media. Det er allerede i gang.

Jeg tenker at hvis det er barn man er bekymret for oppi alt dette, så bidrar man ikke til deres velferd og en bedre framtid for barn om man skal bedrive kampanjer der man kaller alle de mangfoldige tusen som deltar i og støtter pride for avvikere og perverse. Trakassering av homofile og lesbiske er vel ikke veien å gå? Vi blir også kalt for pedofile og satans avkom.

Jeg støtter ikke organisasjonen FRI og deres agenda, men jeg støtter pride-bevegelsen, slik den var ment. Folk burde lese seg opp om Stonewall 1969 (<— les) og hvor mange land i verden som har fengsel- og eller dødsstraff (<— les) fordi man er homofile. Jeg har over tid vært ambivalent til Pride da jeg og ser hvordan FRI ødelegger det hele. Men jeg ser at vi enda trenger Pride, vi virkelig trenger Pride, og helt frivillig henger jeg opp regnbueflagget på balkongen vår i morgen 1. juni. Nettopp på grunn av dere som poster og deler all denne dritten vi må finne oss i å måtte tåle!

Kampen fortsetter!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#pride #fri #bunnytrash #bunny

2 kommentarer
    1. Trist lesing 😢.
      Kvifor har me bruk for Pride?
      Jo, nettopp avdi Satans avkom avler hatet, og ikkje kan akseptere og respektere annleis tenkande og følande folk.
      Det står om Jesus, at han hata synda, men elska syndaren.
      Blant religiøse i dag, har dei snudd det heile på haudet, dei hatar syndaren, men elskar synda. Dei retferdegjer seg sjølv, ved å hat, mobbing, disrespekt, og fordømming av andre, og trur dei er svært så prektege.
      Deisse er like farlege som Foreininga FRI, då dei lærer opp borna til å hate “annleis” mennesker, og det er like galt som å gjera born “kjønnsforvirra”.
      Om det nokon gong vil hjelpa med Pride, er eg usikker på. Fanatisme er like tungt å nå inn til, same kva side av “streken” den er på.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg