Bloggbesøk fra Trondheim til helga.

Platanias, Kreta, 2017

Mai 2017 var en av gangene snuppen min og jeg var på Kreta. En veldig fin tur, en råbra tur faktisk, eneste hjemreisen som var noe å utsette på. Det er ulempen med ferie, selve reisen, men oppholdet var upåklagelig.

Anyways, jeg blogget den gang som nå, og da vi hadde vært på Kreta en eller to dager så tikket det inn meldinger i kommentarfeltet. Da viste det seg at ei norsk dame som fulgte bloggen min var på Kreta sammen med kjæresten sin. Ikke bare på Kreta, men rett i nærheten av hvor vi bodde på Platanias. Hun spurte om vi skulle treffes, finne på noe sammen, og det sa vi ikke nei til. Supermoro å bli kjent med nye folk og finne på ting sammen med.

Det ble ikke bare med den ene kvelden. Vi ble et lite gjeng som hadde det rasende festlig sammen. Dette paret var jo mer kjent i områdene enn vi var, og på den måten fikk vi sett og besøkt steder som vi som vanlige turister og feriebesøkende ikke ville ha opplevd ellers. Ja, det ble mange gode minner fra den ferien.

Gjennom sosiale medier har vi hatt kontakt med disse to damene fra Trondheim, men vi har ikke møttes igjen irl siden den gang. Tenke seg til, hele 7 år er gått. Og forleden dag plutselig fikk vi melding, spørsmål om vi skal treffes. De kommer for å være her hele helgen i forbindelse med agility hundestevne i byen her.

Klart vi sa ja til det!!

Så da treffer vi dem i byen her førstkommende lørdag. Vi har bestilt bort på Alphenhaus Restaurant. Har ikke vært der siden bloggtreffet i Drammen i fjor sommer, men jeg vet de har god mat. Hører folk skryter enda av det stedet, og det er et veldig fint og koselig sted. Etter å ha spist på byen er planen å dra hjem til oss og kose oss med noe godt i glasset på balkongen her.

Det er så godt med disse påminnelsene om hva en har opplevd gjennom bloggen, folkene en har møtt og blitt kjent med nettopp på grunn av bloggen. At det skjedde i disse dager var ekstra godt, for det har vært en liten periode nå at bloggverdenen stort sett har vært.. kvalmende (i mangel av et bedre ord). Da er det veldig oppløftende å reflektere, minnes over hvor mye kult som faktisk har vært. Alle leserne jeg har møtt som har løftet meg, noen medbloggere som har blitt gode venner. Og disse to damene fra Trondheim da, som er rasende festlige!

Aaah.. som vi gleder oss, herlige dager, og kan nesten ikke vente til helga. Dette blir alle tiders!! Ja til livet og kjærligheten!!

Kremen av kremen, på pub i Chania, Kreta 2017.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#kreta #platanias #chania #venner #trondheim #drammen #bunnytrash #bunny

10 kommentarer
    1. Kjekt at du får møte gamle venner igjen 😊.
      Platanias var ein flott plass. Me var der to gonger, og budde på hotell Amaryllis.
      Det måtte jo verta det for “blomstergutten” 😜.
      Nå er der alt for mykje hoteller der, og dertil mykje turisme, så det verte nok ikkje den byen igjen 🤔.

      1. Vi var bare akkurat der en gang. Ble for smått. Dro heller inn til Chania i hovedsak. Men fant en honning i Platanias jeg gjerne skulle hatt igjen 🥰🐰

        1. Ja, me og reiste rundt litt til andre byar, men Chania var me berre ein gong.
          Sidan eg er svært interessert i kulturhistorie, fekk eg god kontakt med lokalbefolkninga, og fekk gode tips om kor me skulle reise.
          På ein restaurant oppe ved kyrkja i Platanias, vart me sitjande i fleire timar, medan eigaren hadde historie undervisning. Når me skulle gå, fekk me iallefall ikkje betala, for eigaren hadde hatt så kjekk dag, at det var meir enn betaling nok 😊.
          Fantastisk trivelege folk, kreterane.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg