3 år gammel gutt løste sitt eget mord!!

Haha.. ja du leste riktig!! En 3 år gammel gutt løste sitt eget mord!! En jeg følger på facebook bruker poste slike små videoer med mysterier fra virkeligheten, og i dag fortalte han om denne hendelsen om denne 3 år gamle reinkarnerte gutten som løste sitt eget mord. Han som lager disse videoene forklarte at dette var en sann og veldokumentert historie med mange involverte og troverdige vitner. Derav måtte jeg jo søke dette opp på nettet og finne ut om så var tilfelle. Dette fant jeg..

Eli Lasch var en fremtredende lege i Israel som fungerte som seniorkonsulent i koordineringen av helsetjenester på Gazastripen. Dr. Lasch, som døde i 2009, undersøkte en reinkarnasjonssak der en ung gutt husket et tidligere liv der han ble myrdet ved å bli slått i hodet med en øks. Gutten, hvis navn ikke ble oppgitt, ble født med et langt rødt fødselsmerke på hodet. Guttens foreldre tilhørte den drusiske religionen, som har reinkarnasjon som en grunnleggende læresetning. I Israel bor druserne hovedsakelig i Golanhøydene-regionen, ved siden av Syria, som var stedet for denne guttens fødsel.

Les gjerne: «Flyktet fra Palestina til Israel».

Da gutten var 3 år gammel fortalte han til sine foreldre at han ble drept i et tidligere liv ved å bli slått i hodet med en øks. Ut fra det gutten fortalte foreldrene, så vel som andre slektninger, ble det antatt at gutten bodde i nærheten i sin tidligere inkarnasjon.

Faren hans, flere slektninger og de eldste i landsbyen bestemte seg for å besøke nabosamfunnene for å se om hans tidligere livsidentitet kunne etableres. Dr. Lasch ble invitert til å bli med i denne gruppen, da det var kjent at han var interessert i reinkarnasjon.

Da gruppen ankom den nærmeste nabolandsbyen, spurte gruppen gutten, om han gjenkjente dette som stedet for hans tidligere hjem. Gutten fortalte at dette ikke var landsbyen fra hans tidligere liv, så gruppen gikk til en annen landsby hvor gutten igjen rapporterte at det ikke var her han bodde i det forrige livet.

Da gruppen nådde en tredje landsby, opplyste gutten at det var her han hadde bodd. Stedet for hans tidligere liv, nabolaget stimulerte minner og han var i stand til å navngi flere individer fra hans tidligere liv.

På dette tidspunktet husket gutten nå sitt eget for- og etternavn i denne tidligere inkarnasjonen, samt for- og etternavnet til morderen. Et medlem av dette fellesskapet, som hadde hørt guttens historie, sa at han hadde kjent mannen som gutten sa at han var i forrige liv. Denne mannen hadde forsvunnet 4 år tidligere og ble aldri funnet. Det ble antatt at denne personen måtte ha blitt utsatt for en ulykke da det var kjent at enkeltpersoner ble drept eller tatt til fange i grenseområdene mellom Israel og Syria for å være mistenkt for å være spioner.

Gruppen gikk gjennom landsbyen og på et tidspunkt pekte gutten på et bestemt hus og sa at det var hans hjem i sitt tidligere liv. Nysgjerrige tilskuere samlet seg rundt og plutselig gikk gutten bort til en mann og kalte ham ved navn. Mannen erkjente at gutten navnga ham riktig, og gutten sa deretter:

«Jeg pleide å være naboen din. Vi hadde en kamp, ​​og du drepte meg med en øks.»

Dr. Lasch observerte da at denne mannens ansikt plutselig ble hvitt som et laken. 3-åringen sa:

«Jeg vet til og med hvor han begravde kroppen min.»

Gutten ledet deretter gruppen, som inkluderte den siktede morderen, inn på felt som lå i nærheten. Gutten stoppet foran en steinrøys og rapporterte:

«Han begravde kroppen min og øksen han brukte under disse steinene».

Utgraving på stedet avdekket at under steinene lå skjelettet til en voksen mann iført klærne til en bonde og på skallen ble det observert en lineær splitt i skallen, som stemte overens med et øksesår.

Dr. Lasch rapporterte at på dette tidspunktet stirret alle i gruppen på den anklagede morderen, som foran alle innrømmet at han begikk denne forbrytelsen.

Dr. Lasch spurte gruppen hva som ville skje med morderen. Han ble fortalt at de ikke ville overlate ham til politiet, snarere ville de ilegge en passende straff.

Ingen vet mer om dette, hva de gjorde med mannen. Jeg tenker kort prosess. Men ja, dette er en meget dokumentert sak, og det er ganske heftig dette med guttens fødselsmerke. Et stort rødt fødselsmerke midt i pannen, formet helt likt som sprekken i skallen på mannen som ble drept med en øks.

Les også: «Kvinnen som fødte en geit».

Jeg har grupper hvor jeg publiserer mine innlegg etterhvert som de blir produsert. Dere er mer enn velkommen til å følge disse.

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drelilasch #elilasch #bunnytrash #bunny

10 kommentarer
   1. Akkurat det kan jeg ikke si imot. Har opplevd mitt, men har tilgode å møte noen som angivelig er reinkarnert med hukommelse fra et tidligere liv 🐰

  1. Slikt er så utrolig fasinerende og interessant! Dessverre er det selvsagt mye ‘piss’ mellom hver autentiske historie, så en er nødt til å gjøre egne undersøkelser for å finne ut av om en historie bare er å glemme, eller om den iallefall ut i fra det en kan finne, syntes å ha troverdighet.

   1. Jeg vil gjerne vite om hvordan man kan få en historie om reinkarnasjon til å være troverdig? Om jeg hadde kommet tilbake som reinkarnert og husket mitt forrige liv, så hadde jeg holdt helt kjeft! 🐰

     1. Nåvel, etter bred erfaring med hvordan folk behandles for å være annerledes, ha egenskaper og personlighet som ikke er politisk korrekt eller samsvarer med majoritet, så tror jeg faktisk jeg hadde holdt munn, men vites ikke da jeg ikke er i den situasjonen 🐰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg