Dokumentarisk Reklameprosjekt

I natt oppdaget jeg på nettet en utlysning fra et castingbyrå som leter etter tre mennesker til et dokumentarisk reklameprosjekt.

I utlysningen står det at de ønsker å følge tre personer gjennom 2019 som skal ta et nytt blikk på sine egne alkoholvaner. Hvordan alkohol påvirker kropp og sinn. Prosjektet er under utvikling, men handler om drikkevaner og om å dokumentere det ved forandringer i drikkemønsteret. For eksempel hvordan en opplever å drikke mindre, eller evt være edru i en måned. Crewet kommer til å møte disse tre personene ved ulike anledninger gjennom hele året.

Det som ønskes av disse tre er at de må være uredde og komfortable med å dele av sitt private liv, erfaringer og opplevelser gjennom prosjektet.

Jeg syntes det hele virket både interessant og spennende. Og at de spør etter en som meg. Jeg sendte et skriv og erkjente min interesse. Fortalte at jeg tar meg en fest hver helg og at jeg drikker meg full. Jeg fortalte videre at jeg er daglig innom den lokale puben og at mange tror at jeg drikker hver dag. Fakta er at jeg normalt ikke drikker på hverdager, isvann og kaffe er hva det går i på hverdager når jeg er innom puben. Men jeg har ingen fordommer mot å ta en øl eller tre. Er der rette folka og god stemning så kan en sjelden gang isvannet byttes ut i to tre øl. I skrivende øyeblikk husker jeg ikke sist det skjedde, men det har skjedd. Jeg drikker når jeg har lyst, og jeg lar ingen diktere meg. Hjemme drikker jeg helst Solo.

Jeg mener jeg kunne passe til å være med på et slikt prosjekt. Jeg har ikke noe problem med at folk vet hvem jeg er, noe bloggen min er et tydelig bevis på, og jeg har heller ingenting å skamme meg over. I am who I am, ekte og ærlig, mer enn såååååå mange andre!

I formiddag fikk jeg svar på det jeg hadde skrevet, og de ønsket da at jeg skulle spille inn en self-tape hvor jeg forteller om disse tingene jeg hadde skrevet. Så utenfor Palmen Pub her i Drammen spilte jeg på sparket inn en video og sendte tilbake. Ei jeg kjenner kom passerende akkurat da, hun stoppet opp og kikket rart på meg under innspillingen. Jeg fikk ikke snakket med henne, men jeg må le når jeg tenker på blikket hennes. Lurer på hva hun tenkte, haha..

Jeg synes selv at jeg har et «nykternt og normalt» forhold til alkohol, og jeg tenker at de som står bak dette prosjektet mest sannsynlig er ute etter noen som er mer preget av alkohol enn jeg er. Men hvem vet.. de spurte jo faktisk etter en self-tape etter at jeg hadde tatt kontakt og fortalt om meg selv. Og nå for litt siden fikk jeg email om at jeg er med videre.

Dette hadde faktisk vært både spennende og interessant å få være med på. Om det hadde blitt så moro vet jeg ikke, men kanskje det også. Får vel ikke høre noe mer før i neste uke siden det nå er blitt helg, så får bare vente i spenning. I mellomtiden får dere alle som leser ha ei riktig god helg 😘

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#casting #dokumentar #reklame #alkohol #drikkevaner #drikkemønster #filmteam #crew #prosjekt #filmprosjekt #dokumentarprosjekt #reklameprosjekt #selftape #innspilling #palmen #pub #drammen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg