Middag og After Dinner – All Inclusive Bursdagsfest

Fredag som var hadde snuppen min bursdag, og som alltid ble dagen feiret. Snuppen min og jeg liker å markere slike dager, så vi trår gjerne i gang med bursdagsfester, julefest, nyttårsfest, halloween, grand prix og så videre. Vi bruker også å feire dagen for når vi ble sammen. Kommende februar har vi 12 årsdag. Da begynner vi på det 13. året sammen. Enhver grunn til å feire livet. Så vidt vi vet så lever vi bare én gang. Ja til livet er mottoet!!

Det har seg slik at en stund nå har vi ønsket å invitere og spandere på seks bestemte personer til middag og after dinner for å vise vår takknemlighet for disse vennskapene. Alle seks er venner av oss gjennom mange år. Og spesielt siste året har det vært opplevelser og situasjoner hvor disse har stilt opp utrolig mye for oss. Men så er det slik at det har ikke vært så lett å få samlet alle når det er slik at noen jobber i diverse turnuser og man ellers har avtaler og ansvar, og ellers ting og tang her i livet.

Når det begynte å nærme seg snuppens bursdag, så fant vi ut at vi skulle smelle til med denne planlagte sammenkomsten uansett, så fikk det bare stå seg til. De som det ikke passet for måtte bare utebli, og de det passet for håpet vi kom.

Vi inviterte til 4-retters middag med drikke til. Og fest etterpå. I invitasjonen sto det at de inviterte «ikke trengte å ta med noe, vi står for øl, vin, vodka, tequila, shots, musikk, quiz, snacks og moro». Videre sto det at gjestene «trengte kun å bidra med sitt fantastiske selv, sitt beste humør, matlyst og tørste» 😜

Jeg laget langbord dekket med vårt fineste krystall og porselen. Første forrett var «kyllingmaki og avocado med pepperrotsaus». Andre forrett var «hjemmelaget carbonara med egg og bacon. Hovedretten var «hjemmelaget kosegryte av elg, hjort, rein og svin med rosenkål og ostegratinert potetmos». Til dessert kunne gjestene velge mellom «sjokoladeis i krem med sjokoladesaus og baileys» og «Irish Coffee».

Snuppen min fikk noen flotte gaver og er veldig takknemlig for det. Blant annet gavekort på klær, blomster, julekalender, lampe, kashmirskjerf og en krystallkule.

Kvelden ble ikke helt som ønsket og planlagt, men drikkevarer gikk unna. Det ble quiz og folk danset. Det var veldig godt å se folket igjen, vi er som nevnt veldig takknemlige for å ha disse menneskene i livet vårt. Og det var det vi ønsket å vise med å ha denne festen. Så jeg håper at budskapet gikk inn og nådde frem.

Høydepunktet for meg var utpå natta da det var bare ei venninne og meg igjen. Vi satt å skravla til klokken seks på morgenen om alt mulig på godt og vondt. Det er slike ting som gir meg noe, kvalitetstid, å ha den tillit til hverandre at en kan snakke om alt mulig, og at det blir mellom oss ❤

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#venner #fest #feiring #bursdag #allinclusive #middag #afterdinner #jatillivet

4 kommentarer
    1. Du verden så flinke dere er i feiring. Og med masse god mat og en flott ramme rundt det hele tok det sikkert lang tid og forberede. Langt fra alle legger så mye i den slags.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg