Overfølsomt og falskt politisk klima i Norge 2018!

Den minste ting som ikke er politisk korrekt blåses ut av proporsjoner. Kritikere tenker ikke særlig langt og det er en enorm vilje til å misforstå, vri og vrenge på, og å tviholde på å male bilder av mennesker som høyreekstreme og onde, når de faktiske er verdens snilleste og ikke onde i det hele tatt. Temaene om innvandring, integrering og rasisme er blitt overfølsomt i det politiske klimaet. Vi kan ikke snakke om dette lengre, da kommer rød propaganda og knebler ytringsfriheten med utsagn som stempler enhver som fremmedhatere som sprer fremmedfrykt.

Lenge tenkte jeg at vi vil ha oss frabedt å bli beskylt for å ha ekstreme holdninger, bli kalt for rasister og hatere. Nå gir jeg mer og mer faen. Folk er dumme når de ikke skjønner at å kalle meg, og de som har like politiske standpunkt som meg. Vedrørende flyktning- asyl, innvandring og integreringspolitikk. Å kalle oss for det ene og det andre. At det er det som er rasisme, det er det som er hat! Det er de, og dét som er ekstremt! Det har ingen poeng å diskutere med disse. Hva skal vel poenget være med å diskutere med dumme folk? Hva er vel poenget når enhver dialog skal knebles med ord som ‘rasist’ og ‘ekstremist’?!

Hva er vel vitsen med å diskutere med disse menneskene som har gjort seg blinde for det som faktisk skjer rundt om i landet vårt på grunn av en for naiv innvandringspolitikk forkledd som godhet. Ved å si ja til 2000 flyktninger til Norge sier man samtidig nei til én million mennesker som kunne fått hjelp. Eller vi kunne hjulpet 800 000 mennesker i flyktningeleirer, og i tillegg bedret sykehjem og eldreomsorgen her i Norge. Vi kan faktisk endelig begynne å bry oss om våre eldre, foreldre, våre besteforeldre, de som ga oss selve livet og er årsaken til at vi er her. Men de gamle, syke og eldre roper ikke så høyt som disse andre nevnte, så da fortsetter vi bare å drite i dem.

Jeg skammer meg faktisk over å bo i et land der vi kaller våre eldre for en byrde og samtidig kaller kriminelle innvandrere, islamister, muhammedanere og muslimer for en berikelse.

Neida, det er i ikke noe galt i landet vårt. Vold og overgrepsstatistikkene øker ikke i takt med innvandringen. Ikke annen kriminalitet heller. Ghetto-gjenger eksisterer ikke. Ikke knivstikking, æresdrap, bilbranner eller angrep på politiet. Alt er bare tull!! Når jeg ble overfalt av fem og truet med kniv av en av dem. Bare tull det også. Noe jeg drømte. Hetsingen av homofile, trakasseringen av frigjorte kvinner. Ikke sant i det hele tatt!! Svenske tilstander. Norske tilstander. Bare eventyr!

Det ble for kort tid siden planlagt en demonstrasjon i Oslo til støtte for den pakistanske kvinnen Asia Bibi som satt uskyldig i fengsel i flere år. Hun ble nylig løslatt og er drapstruet i hjemlandet av tilhengere av koranen og Islam. Hennes liv er i fare i alle muslimske land. Demonstrasjonen for å hjelpe Asia ble avlyst. Press og trusler fra muslimske miljøer her i landet gjorde det for farlig å gjennomføre demonstrasjonen. Det er meget alvorlige tilstander!! Dette er i Norge i 2018. Vi sier ikke så mye mer om det. Dette hendte nylig, men vi dysser det ned en stund og etterhvert kan vi blåse det bort som «fake news» eller påstå at det skjedde aldri, det var ikke slik det var.

Snart får vi se hva 2019 har å by på?!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#politikk #politisk #klima #høyreeksteme #venstreekstreme #kritikere #innvandring #integrering #rasisme #propaganda #ytringsfrihet #fremmedhat #fremmedfrykt #holdninger #ekstreme #flyktninger #asylanter #hat #idioti #eldre #eldreomsorg #eldrehjem #sykehjem #overgrep #vold #voldtekt #homohets #homohat #æresdrap #trakassering #nogo #ghetto #islam #islamisme #muhammedanisme #koranen #muslimer #demonstrasjon #asiabibi #trusler #miljø #fakenews #det #har #aldri #skjedd #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg