Rottepasser og fisketur 🐭

Joda, for så det så. Nå er jeg rottepasser igjen for tre store hetterotter. Balder, Rufus og Rasmus. Det er rottene til et vennepar som har tatt seg en tur til sol og varme i Thailand.

Det er like spennende hver gang jeg drar innom leiligheten til rottene, hva slags «ugagn» og rampestreker de har funnet på. Til nå har det ikke vært verre enn en telysholder som de har veltet fra en hylle, den lå midt på gulvet en av dagene.

Balder er eldst og alfahann. Han begynner å bli gammal nå, jeg ser det på hele han, men han har makten og regjerer over de to minste når han får muligheten. Mest over Rasmus som er den svarte og hvite. Rufus som er helt svart er litt tøffere enn broren sin Rasmus.

Sist jeg var innom fikk de masse leverpostei. Jeg tenker at de er roligere hvis de er gode og mette, og det vil si mindre rampestreker, hahaha..

Link: Råttan i påttan – Eddie Meduza

Ellers i dag har jeg vært en times tid og fisket i elva med ei venninne. Vi ble en sluk fattigere hver, det var den fiskelykken vi hadde 😂😂😂

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#rotter #rottepass #rampestreker #rottestreker #balder #rufus #rasmus #fisketur #drammenselva

4 kommentarer
    1. Så moro å være rottepasser da! Skikkelig flotte dyr! Hadde 3 stk selv for noen år siden, det var ordentlig festlig til tider 😂 Mye ugang de klarer å gjennomføre altså!

    2. Jeanette: Jeg også hadde rotter en gang. Det var i slutten av tenårene. De var jo tøffe, men i dag er nok hunder, katter og marsvin mer min greie. Roligere, og mer kos.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg