Jeg kunne gjerne vært kjæreste med Shurika Hansen!

Altså.. dama er jo flott og intelligent og har et tankesett og holdninger som appellerer til meg. Så ja, hvis jeg ikke hadde vært homse, som jeg altså er, så hadde jeg nok prøvd å legge inn aksjer hos henne hvis jeg fikk muligheten.

Det skal ikke mer enn et halvt øye for å se at Shurika er en sterk kvinne, og hvis jeg var i et forhold med henne (eller noen som henne) så ville jeg nok blitt en såkalt «tøffel». Men hva så?? Så lenge jeg hadde vært sammen med en kvinne som henne og vi elsket hverandre, hva hadde det betydd?

Å elske og bli elsket, det er det viktigste.

Jeg lever i dag i et homofilt forhold, vi er like mye «tøffel», bare på hver våre områder. Som homofile flest blir man ofte gjerne spurt av ignorante mennesker: «hvem er mannen og hvem er kvinnen i forholdet?», og «hvem er aktiv, og hvem er passiv?». Samt mye annet dumt.

Hvorfor er det interessant? Folk sier at de «ikke har noe imot homofile, men..». Folk sier også at de ikke bryr seg om hva andre gjør på soverommet, det er en privatsak. Homofile får også høre fra heterofile at rompa er til for å få ut ting, ikke inn. Analsex blir ofte tema (selv om nødvendigvis ikke alle homofile har analsex).

Hvorfor? Hvorfor er heterofile så opptatte av hva homofile gjør og ikke gjør hvis det ikke er interessant? Hvis jeg hadde vært sammen med Shurika Hansen så hadde ingen bragt analsex på bane, eller sagt at hva som skjer på soverommet er en privatsak. Ingen ville spurt hvem som er aktiv eller passiv, og ingen ville spurt om hvem som var mannen eller kvinnen i forholdet. Det er jo spesielt, for når vi homofile blir spurt om de samme spørsmålene og reagerer på det som ignorant, så blir det unnskyldt med at de vil bare vite hvem som er den dominante. Ville noen spurt Shurika om dette hvis hun og jeg var et par?

Og hvis jeg ikke var homofil, men bifil, eller heterofil og fikk lagt inn noen gode aksjer hos Shurika. Sjarmert henne inn i et forhold. Fått henne til å elske meg som jeg elsket henne. Jeg er homofil og jeg synes dama er fantastisk, så jeg ser ikke for meg noe problem i at jeg kunne forelsket meg i og elsket henne av hele mitt hjerte som heterofil.

Homo, hetero… jeg ville jo fremdeles vært meg, hatt samme bakgrunn, oppvokst på samme sted, i samme miljø, jeg ville nok også hatt mine samme sterke meninger om både det ene og det andre. Jeg ville nok likt Madonna, Ozzy Osbourne, Rihanna og Pink Floyd som jeg gjør nå, sushi hadde nok vært favorittmaten min og jeg ville nok stemt for dyrepoliti, styrket helse- og eldreomsorg, og strengere flyktning og innvandringspolitikk.

Og Shurika ville jo selvsagt vært Shurika. En norsk-somalisk sterk kvinne, samfunnsdebattant også med stort engasjement i flyktning og innvandringspolitikk, likestilling, feminisme og sosial kontroll. Hun ville vært Shurika, en sterk, stolt, vakker, mørkhudet, brun, svart kvinne som kaller en spade for en spade og ikke lar seg bringe til taushet eller la seg kneble.

Jeg lurer på om hvis Shurika og jeg var et par, om da de samme som stempler min islamkritikk som islamfobi og muslimhat ville gjort det hvis Shurika var min kjæreste? At jeg har venner fra diverse land vokst opp under andre kulturer, ideologier og religioner er det få som får med seg. Hadde Shurika vært min kjæreste, samboer eller forlovede så hadde ikke det ikke blitt lagt merke til for å si det sånn!

Tro meg det hadde ikke gått noen forbi!!

Jeg lurer på om folk hadde beskyldt meg for rasehat og rasisme da? Jeg finner det helt vanvittig hvor mange mennesker i Norge som skriker om rasisme fordi jeg og mange som meg ytrer at vi ønsker å styrke norske sykehjem, styrke våre sykehus, styrke psykisk helse, få til bedre og mer effektiv integrering i Norge FØR man slipper inn ytterligere 30 000 lykkejegere, flyktninger og psykisk belastede migranter og innvandrere fra vold og undertrykkelseskulturer hit til Norge. Mennesker som bruker ord som ‘rasehater’ fordi jeg ytrer at jeg ikke ønsker innvandring som medfører voksende ukulturer, homohat, voldtekt, lemlestelse, seksualisering av småjenter, dyremishandling, kvinneundertrykkelse, sosial kontroll, frihetsberøvelse og æresdrap.

Det jeg ønsker er trygghet, kjærlighet og frihet for min kjæreste, snuppen min, jentene mine, for Shurika, for mine venner, for min familie og for meg og vårt land. For Norge!

Rasist?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#shurika #shurikahansen #politikk #legning #homo #homofil #homse #homofili #homoseksuell #bi #biseksuell #bifil #hetero #heterofil #heteroseksuell #kjærlighet #forelskelse #forhold #samboere #aktiv #passiv #sex #flyktning #integrering #innvandring #innvandringspolitikk #integreringspolitikk #mannogkvinne #kvinneogkvinne #mannogmann #svart #hvit #mørkhudet #lyshudet #islamofobi #islam #islamkritiker #muslimhater #muslimer #muhammedanisme #islamisme #kultur #religion #fremmedfrykt #hat #ignoranse #ideologi #religion #rasehat #undertrykkelse #ukultur #rasist #norge #rasistisk #familie #rasisme

I går ble jeg kalt rasist fordi jeg hadde trykket på en brun tommel ned. Fordi jeg ikke hadde tenkt på fargen, er det hverdagsrasisme da?

Les om hendelsen her: Link!!

Bildene er brukt med tillatelse fra Shurika.

6 kommentarer

Siste innlegg