Jeg danset med pingviner!

1. desember 2017 ble en internasjonal avtale signert i Washington DC. Avtalen skal beskytte det sentrale Polhavet mot alt kommersielt fiske.

Regjeringer fra hele verden, inkludert Danmark, Norge, Grønland, Russland, England, Island, Japan, Sør-Korea, Kina og EU, ble enige om å beskytte området på 2,8 milllioner kvadrat kilometer.

Takket være oss som har støttet Arktis-kampanjen, blir et område på størrelse med Middelhavet nå vernet mot industrifiske i 16 år. Avtalen er juridisk bindende og etter 16 år vil den kunne forlenges med 5 år av gangen.

Kjempebra!!

Og i år dro Greenpeace-skipet Arctic Sunrise på ekspedisjon til Antarktis, hvor pingviner, hvaler og andre dyr er truet av industrielt trålefiske og varmere klima. Med ombord var anerkjente forskere, skuespillere og fotografer for å skape oppmerksomhet, og for å styrke forslaget om å skape verdens største marine verneområde.

Skulle ønske jeg var med på den ferden, da skulle jeg danset med pingviner på en steinstrand i Antarktis. En dag kanskje.. for en fantastisk deilig tanke!!

Jeg elsker pingviner, og jeg håper at stadig flere mennesker skjønner hvor viktig det er å beskytte og ta vare på dette enestående havet som består av mangfoldige arter fantastisk liv!

Takk for at dere leser!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#arktis #arktiskampanjen #greenpeace #arcticsunrise #antarktis #ekspedisjon #antarktisekspedisjon #verneområde #verdensstørste #marint #pingvin #pingviner #verdensstørstemarineverneområde #havet #mangfold #fantastisk #liv #jatillivet

Hjelp oss i Greenpeace med å skape verdens største marine verneområde. Skriv under: Link!! Eller gi et bidrag: Link!!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg