NRK’s «22. Juli» TV Serie – Tåkelegging!!

Det begynner å nærme seg 2 måneder siden daværende Innvandring, Justis- og Beredskapsminister Sylvi Listhaug la ut den nå berømte teksten «Vi vil inndra pass og statsborgerskap til fremmedkrigere og terrorister raskt og effektivt! Det vil Arbeiderpartiet stemme ned! I kampen mot terror kan vi ikke sitte og toe hendene våre» – sammen med bildet av Jihad-terrorister med teksten: «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet».

På samme tid var det premiere på filmen «22. Juli» og den var kommet til norske kinoer. Arbeiderpartiet og andre venstrevridde greide da å få Listhaugs tekst og bilde linket til Utøya og tragedien 22. juli. Dermed var man plutselig flere hundre år tilbake i tid der hekser ble hengt og myten om å brenne hekser på bål oppsto. Listhaug bekreftet selv at Utøya var ikke i hennes tanker, men at innlegget hennes handlet om å skape debatt om, og å få stoppet fremmedkrigere og terror, akkurat som hun uttalte i teksten hun hadde godkjent lagt ut på Facebook. Stemningen ble opphetet og hun beklaget ikke bare en, to eller tre ganger at teksten ikke ble forstått riktig og at hun ikke hadde til hensikt å såre noen som helst som har noen som helst tilknytning til hva som skjedde på Utøya i 2011. Hun beklaget flere ganger enn som så. Men tåkefyrsten Judas Støre ga seg ikke, og Sylvi Listhaug trakk seg fra sin posisjon for å ikke risikere at regjeringen måtte gå og at Støre skulle få mer makt i dette landet.

Det var meget uheldig at dette hendte samtidig som filmen «22. Juli». I ettertid av barnehage-oppførselen blant norske politikere har 22.juli igjen blitt et åpent vondt sår hos det norske folk. Støre ønsker å bruke «Utøya-kortet» videre. Og for meg nå ser det ut til at ungdommene som var på Utøya kan bli plaget av dette i lang lang lang tid fremover. De var bare barn da tragedien skjedde, og de er enda veldig unge mennesker. De ønsker nok å legge dette bak seg som de best mulig kan. Men..

Før dette med Listhaug og «22.juli» på kinoene så var jeg statist i en film som skal hete «Norway». Da jeg takket ja til å stille hadde det faktisk ikke slått meg at filmen var om tragedien. I disse dager spilles de siste scenene inn, og filmen sendes til klipping. Så om et års tid tenker jeg, så skal vonde sår åpnes atter en gang, og hvordan skal de venstrevridde og Gahr-Støre bruke det kortet når den tid kommer? Det gjenstår å se..

I dag morges fikk jeg følgende melding på mobilen min: «Hei, Christine her, fra NRK serien 22. Juli. Ser at du er registrert deg hos oss som statist. Vi trenger noen i dag til å spille journalist, er du ledig? Honorert og starter kl 10:45 og ut dagen! Håper å høre fra deg».

«Serie??», tenkte jeg!!

«Serie??»!!

Jeg takket nei. Skal det virkelig bli slik at NRK skal vise hver uke en nye episode om dette over tid? Fra om et år eller to? Så skal man se reprisen? Så kommer det sikkert på internettkanaler som Viaplay og Viafree, og deretter på utenlandske TV-kanaler som alle norske hjem har via parabol, kabel-tv og Get..

For meg høres dette for jævlig ut. Jeg tenker at det ikke burde skje. Det er for ferskt enda, og jeg som ikke er i nærheten av så berørt som så mange andre synes dette er fælt. Det ble for mye for to måneder siden. Nok er nok. Dette er galskap!!

Jeg tenker at det heller kunne lages filmer og så videre et stykke inn i framtiden når alle fakta ligger på bordet. Fakta om hvorfor ungdommer på øya ringte inn til politiet og fortalte om flere skyttere på øya. Fakta hva som skjedde på M/S Thorbjørn 22. Juli rundt klokken 18:00, og fakta om hvem som var ombord på «fergen». Fakta om AUF leders Eskil Pedersens mytteri og flukt som ble hjulpet av Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Raymond Johansen m.fl. Fakta om hvorfor de nevnte tilsidesatte kaptein Jon Olsens vilje til å hjelpe de hjelpesløse barna med den pansrede tidligere svenske marines landgangsfartøy av typen L-50.

Fakta er at iht Norsk straffelov hadde Eskil Pedersen et overordnet ansvar til å bistå ungdommene siden de var i ytterste livsfare.

Hvor var Gro H. Brundtland?

Her er mange spørsmål, og myyye vi ikke vet, ei heller får vite!

Fakta er at fakta blir holdt tilbake!!

Utøyarapportene er kneblet og taushetsbelagte i 70 år fram i tid. Det betyr at jeg, og de aller fleste av oss aldri får vite sannheten.

Så hva er poenget med å holde sårene åpne og strø salt og syre i disse sårene i all framtid når sannheten ikke skal frem?

Hva er poenget?

Mange av oss tror at det vi får se i alle disse filmene og kommende NRK/ARK serie er slik det var. Det kan ikke være noen annen grunn enn at det skal produseres en sannhet som ikke er sann.

Jeg kan godt skjønne at Sylvi Listhaug ble sett som en trussel som Justis og Beredskapsminister. Hun representerte å kalle en spade for en spade, og hun representerte en utildekket sannhet!!

Takk for at dere leser!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sylvilisthaug #listhaug #konspirasjon #teori #terror #22juli #norway #film #serie #tvserie #utøya #tragedie #jonasgahrstøre #gahrstøre #tåkefyrsten #ap #arbeiderpartiet #frp #fremskrittspartiet #utøyarapportene #eskilpedersen #mytteri #flukt #msthorbjørn #jensstoltenberg #stoltenberg #brundtland #groharlembrundtland #raymondjohansen #jonolsen #l50 #nrk #ark #justis #beredskap #justisminister #beredskapsminister #politikk #politikere #fakta #sannheten #vivilhasannheten #norge

2 kommentarer
  1. Hva i pokker har 22.juli-tragedien med Sylvi Listhaugs uttalelser å gjøre. Ser jo at det er NRK som står bak denne filmen, vet da at i utgangspunktet vil alle kritiske temaer bli pynta på til det ugjenkjennelige. Er spent på hvordan de framstille landets største feiging Eskil der.

  2. Ruska Glad: : Mange som ikke kan se connection mellom Listhaugs utspill og Utoeya, det hele var idiotisk. ARK staar ikke bak Utoeya-filmene, men bak serien som har startet innspilling nå.

   Husk at det var en gal sosialist av Arbeiderpartiforeldre som muligens var på hevntokt etter en oedelagt barndom i Arbeiderpartiets vold som gikk amok paa Utoeya.. tung boer å baere, spent hvilken vinkling ARK bruker.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg