Jeg skal finne ganneren i meg selv!

Fra lenge før middelalderen har enkelte mennesker hatt evnen til å utføre ganding. En må vite hva ganding er, kunne gå inn i seg selv og deretter utføre den. På den tid ville en ikke kalle ganding for hverken trolldom eller hekseri, men åndeutsending. I dag kan vi si det som det er, det er ingen som blir brent på bålet.

For de som ikke vet hva ganding er så kan jeg forklare med å si at det er en måte å tilkalle, gjøre skade på, heale, skaffe opplysninger og så videre bare med tankens makt. En som har denne evnen kan også bruke en gjenstand som forsterker "trolldommen". Gjerne en stav, en "tryllestav" om du vil!

Ikke mange som har denne evnen bruker den i dag, oftest fordi de ikke vet. Denne type handlinger er trolig i dag kun ivaretatt av enkelte eskimoer og nordlendinger.

Fra 1500-tallet trodde man gjerne at ganding bare kunne brukes til noe som gjør skade fordi de som hadde evnen gjerne brukte sine "tryllestaver" (forheksede pinner, kvister, piler, hårballer, (gand)fluer) til å "skyte" eller sende etter mennesker for å ramme dem med ulykker sykdom og død.

Slik er det hos mange i dag også, blant de få som har hørt om ganding, og vet hva ganding er. Men de som kan det vet at denne evnen kan brukes til både det ene og det andre.

Jeg har lekt meg litt med ganding i min fortid, effekten det hadde var magisk, men det kommer an på øyet som ser. Slik jeg ser det må en være i full kontakt med sitt indre seg, og ha kontroll.

Som mange vet er jeg i en intens prosess med terapi og selvransakelse. Jeg er noen ganger så «inne» i meg selv at jeg holder på å vrenges. Når alt med tid og tålmodighet har roet seg skal jeg finne ganneren i meg selv igjen.

Ha en riktig god natt alle sammen, og en fin påske!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ganding #åndeutsending #trolldom #hekseri #heale #magi #terapi #selvransakelse #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg