Det er ikke VÅR ungdom!!

Det er ikke "vår ungdom" selv om de er født i Norge! De er ikke norsk ungdom oppdratt med norsk kultur og norske holdninger. Det er slik Sverige trikser med tallene, sier at noen er svenske fordi de er født i Sverige. Taktisk statistisk triksing. Villedelse og på mange måter ren løgn.

Slik er det ikke bare i Sverige. Offentlige personer, politi og media i Norge lyver også ustanselig i forhold til tall og statistikker. Da særlig for å skjule hvor mye elendighet innvandring har ført til Norge. Knivstikking hører vi om hele tiden. På busser og trikker, i bakgater og hvor det måtte være. Voldtekter. Narkotikakriminalitet. Vold i nære relasjoner. Og så videre.

De skumle tallene er plutselig ikke SÅ skumle lengre når offentligheten og media misviser, og greier å skjule den riktige statistikken. Det gjør de ved hjelp av annen generasjons innvandrere. Man er liksom ikke innvandrer om man er født i landet, ifølge dem. Da er man norsk!

Det er der jeg og mange andre er uenige. For kulturelt er man innvandrer da også!

Innvandrere flest vil jo ikke oppdra sine barn til å bli Norske. De vil ikke integreres i norsk kultur eller at barna deres skal vokse opp med norske holdninger.

Link: Ni av ti voldtekter, begått av ikke-norske.

Link: Sender barn på koranskoler i hjemlandet for å bli kvitt vestlige og norske holdninger.

Selv om en har fått norskt statsborgerskap, eller er mindreårig og da under kriminell lavalder så gir ikke det noen legitim grunn til forføring, misvisende og direkte lyve for egen befolkning. Det trenger vi ikke. Og det må vi få slutt på!

Link: Janne Stømner i Oslo Politi, om ungdom i Oslo (juni 2017).

«Ingen grunn til bekymring», sa hun.

Link: Janne Stømner i Oslo politi, om ungdom i Oslo (februar 2018).

Hvilke pålitelige nyhetskilder eller media bruker du?

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#ungdom #innvandring #kriminalitet #vold #voldtekt #statistikker #statistisktriksing #triksing #løgn #medialyver #politiskeløgner #integrering #norskeholdninger #norskkultur #jannestømner #janne #stømner #politi #norge

4 kommentarer
  1. Hvis de tror det hjelper på fremmedfrykt å skjule sånt for befolkningen, da tror de ganske feil. Jeg mener det heller øker fremmedfrykten. Ser ofte i kommentarfeltet på artikler hvor slikt blir holdt skjult at det blir hissigere enn i et kommentarfelt på arikler hvor det står rett ut «hvem» det er.
   Trist at media og myndighetene føler det er nødvendig å lure sine egne borgere 🙁

  2. HET: Det er helt sant det du skriver. Jeg blir selv provosert. En annen ting er at media over tid har latt være å skrive etnisitet i saker der innvandrere har gjort noe kriminelt. Så nå når det ikke er nevnt etnisitet i artikler om krim, vold osv så er det automatikk i at en tror det er innvandrere det handler om. Men det er jo som oftest det..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg