Sophie Elise var vitne til knivdrama i dag!

(skjermdump fra sophieelise.blogg.no)

«Herregud, i dag opplevde jeg noe sånt man aldri tror man skal få se i virkeligheten.. En mann ble knivstukket på bussen jeg og Kasper satt på hjem.. Alt skjedde liksom på busstoppet rett nedenfor huset vårt, og stoppet vi går av på hver dag. Det var åpenbart en skummel opplevelse og spesielt ekkelt var det da hele bussen ble mørklagt og man ikke fikk opp dørene, sikkert fordi gjerningsmannen ikke skulle få kommet seg ut – hele bussen ble stille og rar, og jeg var så stressa. Men så snart dørene gikk opp kom han seg unna, til tross for at politiet kom på stedet med en gang. Håper virkelig han blir fanget og at han som ble skadet klarer seg

Fra Sophie Elise selv: http://m.sophieelise.blogg.no/1519067883_en_utrolig_skummel_opplevelse.html

Jeg tenkte jeg ville kommentere dette med å si:

Til Sophie Elise. Trodde du virkelig ikke at du skulle oppleve å få se noe som dette i virkeligheten?? Du som stemmer for åpne grenser og kulturkrasj. Mener du virkelig å påstå at du ikke ser hva slik politikk medfører? Er du virkelig så naiv? Det er nå noen år siden jeg ble overfalt av fem nye landsmenn som truet meg med kniv. Allerede da var det ille. Det er verre nå. Det utvikler seg. Og jeg ser og opplever enda masse konsekvenser av venstrevridd politikk. Det er ikke lenge siden jeg ble hetset av en muslim, det skjer faktisk med jevne mellomrom, oftere og oftere.

Vi opplever økende narkotikakriminalitet, tyveri, knivstikking og voldtekter – og så står du som har vært Norges mektigste mediekvinne frem og sier at du trodde aldri du skulle få oppleve noe som dette i virkeligheten?? Kanskje på tide at du får noen virkelighetsopplevelser da!!!

Du påvirker masse barn til å tro at dette er ikke virkeligheten, og får dem til å tro at det ikke den vei det utvikler seg hvis man følger din politikk.

Herrejemini, våkn opp jente!!!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#knivstikking #knivdrama #oslo #politikk #sophieelise #virkelighet #virkeligheten #virkelighetssjekk #kriminalitet #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg