Dette tok legen ut av øret mitt!!

I dag er det 12 dager siden øreoperasjonen. Jeg har siden da gått med stor lapp over, og noe som de kalte for en «tampong» i øregangen. Første dagene var smerter, etterhvert har det vært mye kløe og vonde «stikk» innimellom. Balansen har vært «merkelig» hele veien, og smakssansen borte.

I dag ble lappen og tampongen fjernet. Dette har jeg sett fram til. Og jeg ble stor i øynene da jeg så alt legen tok ut. Ikke bare var der en tampong, men tre blå strips, og et blodig lite «filter». Utrolig hva dem har fått plass til inni øregangen. Hun tok også stingene. De «gikk inn» bak øret, 20-30 sting.

Det var veldig deilig idet legen «pillet» ut det som var der inne. Men når hun hadde gjort det kjente jeg ingen forskjell lengre. Hører ingenting, kjennes som en «boble», har «merkelig» balanse, ingen smakssans, og masse kløe. Estimert seks uker rehabiliteringstid.

Sukk, er så lei allerede av å føle meg helt fjern sammen med folk. Det er greit å være liksom to og tre, men i forsamlinger der vi er flere så blir jeg helt «utenfor».

Jaja, sånn er livet!

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#øreoperasjon #rehabilitering

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg