«Helvete», en oppfinnelse fra kirken!

Så nettopp en dokumentarfilm som fikk vekket min avsky for religioner og ideologier enda mer. Tidligere talspersoner for kirken som står frem og ytrer at «Helvete var et påfunn av Kirken for å skremme folk til kristendommen! Og for å holde mennesker under kontroll.»

Ved kristendommens opprinnelse og gjennom tiden har frykten for Helvete vært noe som skremte «vannet av» enhver.

Kirken ble bygget av menneskers frykt. Jeg har ingen problemer med å tro på dette. Vi vet jo feks at Norge lenge ikke var et kristent land. Vi hadde våre egne «guder», dvs Æser, Åsynjer og Vaner.

Norge ble kristnet ovenfra og ned. Det vil si at eliten ble kristnet først. Kongedømmets iver for kristendommen var makt. Mer makt! Kristendommen skulle brukes, og ble brukt, til å nedkjempe motstand fra lokale høv­din­g­er og svekke deres makt.

Kristningen av landet, ble iverksatt på meget brutalt vis, det vil si med å «døpe» folk. De som nektet, risikerte å bli torturert og drept eller å miste eiendommene sine. Og det var en del av dem også!

Er det ikke på tide å legge ned kirken og starte et forbud mot alle religioner – da hadde virkelig Norge blitt et forbilde og et land å være stolt av!!! 🌹

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#religion #himmel #helvete #ideologi #kirken #konge #religion #tortur #drap #høvding #makt #norge kristendom #æse #åsynje #vane #forbyreligion

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg