“Sylvi Listhaug er konfliktoppsøkende og absolutt ikke noen brobygger”.

Dette var statusen til en jeg kjenner på Facebook i går.

“Nettopp på nyhetene: Sylvi Listhaug er konfliktoppsøkende og absolutt ikke noen brobygger”.

Dette var selvklart etter Listhaugs besøk til Stockholm og Rinkeby i Sverige, og selvsagt en status som skapte debatt, og han som skrev statusen fikk uttrykke sin forakt mot Listhaug ved å kalle henne egoistisk, selvopptatt, hissig, ekstrem, narsistisk og kald som sprer fremmedfrykt og hat. Og at hun dekket seg bak å kalle en spade for en spade.

Det at han rett og slett ikke likte henne var delvis årsak til at han ikke ville stemme på FrP. Han mente at hun var feil kvinne på feil post og ønsket henne sparket ut av regjeringen.

Å faktisk se på hvilken bra jobb hun gjør, det var liksom ikke relevant. Og da var det greit å si disse tingene om henne. Disse negative tingene, som om at hun for eksempel sprer hat. Jeg synes da det var ganske hatefulle ytringer til å ikke like noen fordi dem “sprer hat”.

Men Hareide hadde han sansen for. “Han har et godt menneskesyn og har stor toleranse for forskjeller”.

Jeg prøvde å diskutere politikken, ikke personen:

“Sverige har store utfordringer. Innvandrere utgjør 22 prosent av den svenske befolkningen. Imidlertid står de for 53 prosent av dem med lange fengselsstraffer, 71 prosent av barnefattigdommen og 60 prosent av sosialstønadsmottakere. Så i mine øyne er det viktigste å gripe tidlig inn når man ser at utviklingen går i feil retning. For å gripe inn må man også anerkjenne situasjonen.

Situasjonen har jeg ikke vanskelig å anerkjenne, særlig ikke etter masseinnvandringen i Norge i 2015, og konsekvensene av den. Det hjelper ikke å ta inn andre kulturer i et land hvis de ikke kan integreres i samme takt og tempo. Å bli hetset og truet ukentlig av våre nye landsmenn for at de ikke skjønner at i Norge er det ok å være homo, det er egenerfaring jeg har. Og for å ikke snakke om jenter i byene som får høre at de fortjener å bli voldtatt pga måten de kler seg..”

Det nådde ikke fram. Men det kom flere til og kommenterte. Og jeg la merke til noe jeg synes var meget spesielt, og litt latterlig kanskje. De som støttet Listhaug og FrP hadde argumenter for det, og diskuterte politikken. De som var imot Listhaug og FrP, de rakket ned på personene. Listhaug som person, Jensen som person, Horne som person..

Skummelt!!

Altså, det finnes mennesker som fordi de ikke liker en person, eller noen personer, så er de på grunn av det villige til å risikere tryggheten til hele det norske folk. Risikere tryggheten til Norge!!

Høres veldig dramatisk ut, men det er jo sant!

Og fra det til en annen observasjon jeg gjorde på Facebook i dag. I en stor Facebook-gruppe med cirka 18 500 medlemmer, en gruppe som heter ‘Kosegruppa’ var det i går klokken 23:51 ei jente som la ut følgende spørsmål. “Har dere stemt, eller skal dere stemme? Og i så fall, på hvem?”

Nå et døgn og noen hundre stemmer etter så har 90 % svart FrP. Noe som for meg er en gledelig overraskelse 😁

Hvordan tror dere dette går?

Jeg er optimistisk 😉

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#sylvilisthaug #listhaug #rinkebysverige #stockholmsverige #rinkeby #stockholm #sverige #svensketilstander #hareide #knutarildhareide #kristeligfolkeparti #krf #politikk #politikere #meninger #meningsmålinger #regjering #innvandring #innvandringspolitikk #integreringspolitikk #integrering #fremskrittspartiet #valg #valg2017 #frp #norge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg