Ina Wroldsen LEVERTE!! 🤘

Det som skulle bli bare en liten tur ut for å se på livet, spille litt lodd på tivoliet, og spise litt festivalmat, ble noe mer – noe meget mer!!

Etter en runde innom tivoliet satte vi oss utenfor inngangen til konsertområdet og koste oss med Vikingburgere og hørte på Kim Larsen og Kjukken som spilte inne på området.

Mens vi satt der dukket det opp ei hyggelig dame vi ble kjent med på sommerfest på Brakerøya tidligere denne sommeren.

Hun jobbet som Vert på VIP-området for konsertene, så hun ga snuppen min og meg hver vår billett. Så plutselig var vi på Kim Larsen og Kjukken-konsert. De var bra de, og spilte mange gode gamle.

Da Larsen var ferdig begynte en Mikhael Paskaley å spille på den andre scenen, og da fikk vi fritt leide fram til storscenen, og sto da helt fremst da Ina Wroldsen kom på scenen.

Ina var fantastisk, og den artisten jeg faktisk hadde lyst å oppleve av artistene på Elvefestivalen i år. Men å betale for festivalbillett for én eller to artister var ikke mitt game i år. Og hurra for det, for karma ordnet det gratis.

Ina kom på scenen som et fyrverkeri, og det var hun fra begynnelse til slutt. Det var røft, tøft, intenst, dansbart og fargerikt. Favoritter “Aliens (Her er jeg)”, “How Deep is your Love”, “Styggen på Ryggen” og “Lay it on Me”.

Dette blir ikke den eneste konserten med Ina Wroldsen for meg – knallbra artist er hun!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#kimlarsen #kjukken #drammen #elvefestivalen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg