Elvefestivalen Familieportrett

I går begynte Elvefestivalen her i Drammen, og langs ‘hele’ elvebredden har folk lagt til båtene sine og er klare til fest. Noen begynte i går, og andre enda tidligere. Været er nydelig, og stemningen fantastisk.

Vi har fått en invitasjon til en båt på Bragernes i morgen. Der startes det med pølsefest klokken 13:00. Vi får se, det er i hvertfall i morgen vi tar festen. Så det blir noen drinker her i morgen kveld hvis noen har lyst å joine.

I morges fikk vi Rottus og Raptus på besøk, det er rottene til et vennepar av oss som er på festival. Rotte-brødrene skal være her til søndag kveld.

Så i dag tar vi det rolig. Har vært i sentrum med Ella og Ariel og tittet litt. Lurte på å ta en tur i kveld å bare kjøpe litt lodd og sånn, spise litt festival-mat og kose oss.

Turen tidligere i dag tittet jeg litt på kunst. Malerier og foto-kunst. Mye bra. Så møtte vi på en kar som tok bilde av #minlillefamilie og meg. Han hadde designet en ‘slags’ app som fikk bildet til å se ut som håndtverk. Ble kult nok det da. Artig med familiebilde!

Happy helg alle sammen, og til alle som er her på Elvefestivalen – kooos dere masse!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#elvefestivalen #elvefest #mylittlefamily #rottusograptus #raptus #rottus #ella #ariel #ellamadonna #arielmadonna #kunst #kunstmaleri #maleri #fotokunst #kunst #festligheter #mylittlefamily #drammen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg