SKAM: Sesong 2 – min mening.

Etter å ha sett sesong to av SKAM har jeg følgende:

Jeg synes første sesong var bedre, men mest fordi for meg så sluttet den mye bedre. Den sluttet på en måtte som gjorde at jeg bare MÅTTE se andre sesong. Det gjorde ikke sesong to. Men joda, sesong to var også bra. Denne sesongen opplevde jeg høydepunkter i episode to der muslimske Sana forteller at broren er forlovet med en 17 år gammel jente. Vilde spør først om det er tvangsekteskap, noe Sana aviser som et dumt spørsmål. Så spør Vilde: “hvorfor gifter man seg når man er 17 da?”. Sana svarer: “Fordi hun er keen på sex vel!”.

Jeg vil si at i jentegjengen i SKAM er det er fremdeles uttalelser fra Sana som gjør mest inntrykk på meg. Ble veldig tankefull etter samtalen mellom henne og Noora da de snakker om William og problemene Noora har med han. Noe annet som gjorde inntrykk på meg denne sesongen er hendelsene med broren til William, Nikko, dritsekk og psykopat. Burde vært sperret inne etter det som skjedde i niende episode. Og jeg digget når Noora konfronterte Nikko i episode ti. Men episoden endte enda tristere enn forrige.

En annen favorittscene er når etter alt det triste så besøker Vilde Noora, hun har laget Tortilla. Og det Vilde sier til Noora da er bare søtt. Virkelig en samtale som gjenspeiler hva gode venner er. De som ser deg, hører deg og bryr seg om deg.

Mot slutten ble det en veldig glad og god stemning, som om hele serien var kommet til en ende, men det vet jeg jo at den ikke er, for det er jo laget to sesonger til.

Ellers har jeg lagt merke til at jeg liker hvordan musikken er satt sammen med det som skjer i serien. Og mesteparten av musikken i seg selv. Veldig mye bra!

Happy søndag 😜

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#skam #tvserie #nrk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg