SKAM: Sesong 1 – min mening.

Etter ‘alle’ andre så jeg SKAM. Jeg måtte jo se what all the fuzz’ about. Og det skjønner jeg jo nå. SKAM er bra, så jo, det var virkelig på tide.

Kjempebra synes jeg. Fin underholdning, og veldig moro å se en norsk serie innimellom alt jeg har brukt masse tid på å glo på. Så bare et kort referat over høydepunkter og hva jeg synes er bra med sesong 1.

Fin humor, og flotte ungdommer. Veldig realistisk også. Litt usikker på om hun muslimske jenta Sana i gjengen er så realistisk da. Jeg mistet nesten munn og mæle av henne i episode 3 der hun får sagt sitt under møtet for å legge en slagplan for hvordan skaffe russebuss. Det var vel for meg en av de beste scenene, og når Noora setter William på plass og kaller han en klisje i episode 7. Utenom det liker jeg dramaet mellom Isak og Eva i de siste episodene. Og slutten på siste episode der Noora og Eva lurer på om Isak kanskje har noen andre hemmeligheter enn han har gitt uttrykk for. Man blir liksom helt sikker på at denne serien må man følge med videre på.

Og med det sagt, så skal jeg nå fortsette å se på SKAM. Kommer snart tilbake med min mening om SKAM sesong 2.

😜

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#skam #tvserie #nrk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg