About time: Madonna RebelHeart Tour DVD + 2CD ❤

MADONNA: REBEL HEART TOUR

LIVE DVD, BLU-RAY & DIGITAL CONCERT-FILM GIS UT SEPTEMBER 15 MED 2CD KONSERT ALBUM!!

MADONNA har annonsert at hennes rekordbrytende MADONNA: REBEL HEART TOUR vil bli utgitt av Eagle Vision den 15. september på digital nedlasting, DVD og Blu-ray, komplett med bonusinnhold, og en lyd-CD med høydepunkter fra hennes mye omtalte turné.

The Material Girl vil også lansere et live-album med 22 sanger fra Rebel Heart Tour, tilgjengelig på dobbel CD og digital nedlasting.

MADONNA: REBEL HEART TOUR-filmen ble spilt inn over hele verden og har både ‘live’ materiale og klipp fra bak scenen, samt tidligere ikke utgitte opptak blandet med forestillinger på Qudos Bank Arena i Sydney, Australia i mars 2016.

MADONNA: REBEL HEART TOUR Er co-regissert av Danny Tull og Nathan Rissman, som begge har jobbet mye med Madonna på hennes video- og turnéfilmer. En versjon av denne konsertfilmen debuterte tidligere på Showtime i desember 2016.

Sporlisten for MADONNA: REBEL HEART TOUR DVD og live konsertalbum er fra alle tiårene av den ikoniske superstjernens berømte karriere. Dette inkluderer selvsagt en del sanger fra det nyeste og fantastiske Rebel Heart-albumet.

Av spesiell oppmerksomhet til langvarige fans vil de nye tolkingene av noen av Madonnas tidløse klassikere være oppdaterte versjoner.

Produsert av Live Nation Global Touring, startet Rebel Heart Tour den 9. september 2015 i Montreal og besøkte arenaer i 55 byer på fire kontinenter over syv måneder. Madonna spilte 82 konserter, pluss det spesielle “Tears Of A Clown”-showet, en overraskelse til fansen i Melbourne, Australia.

Turneen tjente inn $ 169,8 millioner med 1,045,479 solgte billetter, noe som gjorde henne til den kvinnelige artisten i Billboard Boxscore historie som har tjent mest på turne med over 1,31 milliarder dollar i billettsalg solgt i løpet av sin karriere.

Madonna er også den fjerde mestselgende turneartist/band siden de begynte å registrere slike tall i 1990.

Rebel Heart Tour ble regissert av Jamie King.

Hold deg oppdatert, muligheter for forhåndsbestillinger kommer snart!!

Yeeeeeey!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#madonna #rebelheart #rebelhearttour

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg