‘Forbilde’ – av Sophie Elise

‘Forbilde’ – tittelen er litt ironisk ment. Hun ønsket aldri bli et forbilde, hun hadde ihvertfall aldri tenkt på det, plutselig ble hun ‘stemplet’. Hun forklarer at det er de som har vært med henne hele veien som er forbilde.

Uansett, Sophie Elise er likevel et forbilde for mange. Et dårlig selvbilde er ikke i veien for det. Svake øyeblikk, angst, depresjon og selvskading forhindrer ikke det. En kan ha svake øyeblikk. Det er når en tillater seg å være svak en er sterk. Det er i motbakke det går oppover. Og når en da deler alle sine verste svake øyeblikk, med alle faktisk, da er en sterkere enn de fleste!

Sophie Elise burde vite hva hun gjør når hun velger å være så åpen og ærlig som hun er i boken. Hun vet jo hva konsekvensene kan bli av å sette seg selv i søkelyset på en slik måte. Være så personlig. Jeg synes det oser lang vei av den styrken hun har nå.

Fra Møkkelandsvannet til L’Agulhas!!

Som lovet ville nok de fleste kjenne seg igjen i noe i boken. Og det gjorde jeg. Jeg kjente meg igjen i mye av hva Sophie opplevde på skolen, som elev. Hvordan elever og voksne var mot henne. Jeg kjente igjen hvordan hun følte seg i Harstad. Venner og familie. Som om den byen er skapt for at noen skal føle seg slik. Bare være nødt til å kjempe seg gjennom dagene fram til det nye livet som venter i andre enden av landet. I framtiden.

Også liker jeg å blogge da, og jeg får næring på hatere som sender dumme kommentarer, nekter å skjønne budskapet og bare skal trolle. Selv om man ikke liker slike mennesker og skulle ønske de bare forsvant inn i sine egne bobler, vekk, så er det godt med næringen, godt å bli sett, bli lagt merke til.

I løvv U haters!! Smask!!!

‘Forbilde’ for meg handler om en trist ensomhet og en voksende styrke. En ung jente som realiserer seg selv og blir den damen hun er ment å bli.

Utrolig bra forfattet.

“Øynene mine var blanke av tårer, men jeg var ikke trist. Faktisk var jeg totalt likegyldig, jeg hadde bare mistet pusten et sekund på grunn av min egen hårball”.

Jeg måtte le.

Mye trist, men humoren er likevel godt bevart!

Jeg tenker at å bli kåret til årets mektigste kvinne i media betyr at du er den personen, kvinnen, som har hatt størst innflytelse på folk. Gjennom media. Du når ut til flest. Altså, så og så mange lesere i bloggen. På toppen. Serien bloggerne. Gjennom dans og musikk. Reklamer. Veldedighet. Intervjuer. Sladrespalter. Etter denne boken bør du nok få den prisen en gang til 😉

Jeg bestilte boken og fikk den dagen før den kom i handel. På to dager var den lest 😊

Og hvis vi snakker terningkast:

6!!!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#forbilde #sophieelise #sophieeliseforbilde #forbildesophieelise #bok #biografi #selvbiografi #depresjon #angst #selvskading #humor #blogg #blogging #blogger #mektigstekvinneimedia #åretsblogger2015 #åretsblogger2016 #åretsblogger #harstad #oslo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg