Vesle jenta lever i livsfare!!

Jeg er medlem av Amnesty international, og i tillegg SMS aktivist. Jeg får stadig tilsendt papirer og meldinger om grusomme ting som skjer rundt i verden.

Jeg er også støtter av organisasjonen RaisingMalawi (www.raisingmalawi.com) som blant annet bygger skoler og legesentre i Malawi. Og derfor kjenner jeg litt til situasjonen der, hvordan de lever, kultur og overtro mm.

Jeg blir ikke sjokkert over hvilken galskap som råder rundt i verden. Derfor lar jeg meg sjelden sjokkere. Men jeg vil ikke at noen skal ha det vondt.

På bakgrunn av forskjellige levemåter, kulturer og måter å tenke på så ønsker jeg å hjelpe folk der de er. Det er kun ved meget meget ekstreme tilfeller jeg er for innvandring og asyl i Norge. Jeg ønsker ikke å tro at jeg hjelper, når jeg i virkeligheten skaper nye problemer, her i mitt eget hjemland, i Norge. Jeg har opplevd sjikane fra menn fra andre kulturer fordi jeg er homo, jeg kjenner homofile som er blitt overfalt og nesten drept. Voldtekt av kvinner er også et problem som har økt i samme takt som innvandringen i Norge. Jeg tror ikke på tilfeldigheter. Og der finnes mange andre problemstillinger..

I Malawi for eksempel blir albinoer, eller mennesker med albinisme, jaktet på, bortført og drept. De blir så partert av gjerningsmennene og kroppsdelene blir delt ut til familie og nære som lykkegjenstander.

Midt i dette lever 10 år gamle Annie. Hun lider av albinisme, dvs hun mangler pigmenter i øyne hud og hår. Hun ønsker å bli sykepleier og hjelpe andre mennesker når hun blir stor. Men sjansen for at hun når sitt mål er liten hvis vi ikke gjør noe.

Jeg ble kjent med saken i november 2016 og kjemper ennå for henne, og de som henne.

https://www.amnesty.no/aksjon/annie

Amnesty driver nå underskriftskampanje for å få reddet Annie, og for å bedre forholdene for de som lever med albinisme i Malawi. Det anslås å være mellom 7000 og 10 000 mennesker i Malawi med albinisme.

Les mer om dette ved å følge linken ovenfor. Fungerer den ikke der og da, så kopier (eller skriv) den og legg den på adresselinjen øverst på skjermen og trykk enter. Eller prøv igjen senere!!

Signer for Annies liv!!!

Malawi: Annie (10) er i livsfare. Myndighetene må beskytte mennesker med albinisme mot angrep! Svar APPELL <ditt navn> til 2115.

http://amnesty.no/p/hsxcu0uvcj

Takk for at dere leste🌹

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!
Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#anniealfred #malawi #raisingmalawi #amnesty #ai #amnestyinternational #veldedigeorganisasjoner #hjelpeorganisasjoner #albino #albinisme #underskriftkampanje #saveannieslife

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg