Krim fra virkeligheten: Gibson, Hilton, Fonda, Downey Jr, Nelson, Osbourne, Sheen, Jackson og Bieber!

Mel Gibson, Paris Hilton og Jane Fonda.

Hei og god morgen. Søndager bruker det egentlig være oppsummering av tidligere innlegg i krim fra virkeligheten, men siden kommende onsdag er siste dagen med dette krim-konseptet, så tar jeg det da, som en endelig finale. Anyways, som et avbrekk fra seriemord, kannibalisme, familieutryddelser og denslags, så har det handlet om kjendiskrim i går, og derfor blir det en runde til med kjendiskrim i dag.

«Dødelig våpen» skuespiller og «The Passion of the Christ» regissør, Mel Gibson ble i 2006 arrestert for mistanke om fyllekjøring. Da han ble arrestert slo han seg vrang, han truet politibetjenten, slo hodet sitt mot politibilen og kom med antisemittiske uttalelser. Gibson sa blant annet at «Jødene er ansvarlige for alle kriger i verden». I 2011 ble han dessuten arrestert etter en heftig krangel med ekskjæresten.

Paris Hilton er modell og skuespiller i tillegg til at hun er en av Hilton-arvingene. Hun har også vært med i kjente reality-show som The Simple Life med Nicole Richie og Paris Hilton’s My New BFF. I 2010 ble hun arrestert for besittelse av kokain, noen år før ble hun dessuten arrestert for fyllekjøring og hensynsløs kjøring. Hun poserer i det minste bra på bildene. Flink modell, og jeg liker et par av låtene hennes.

Den Oscar-vinnende skuespilleren og politiske aktivisten, Jane Fonda ble i 1970 ble arrestert for å ha sparket en politibetjent, etter at hun ble tatt med en stor mengde piller på seg. Tiltalen ble droppet da det viste seg at det bare var vitaminpiller. Jeg digger denne dama, visste dere at hun en gang fikk en levende Bjørn inn på soverommet ditt der hennes baby barnebarn lå? Hun hylte og brølte så høyt hun klarte til bjørnen til den stakk. Hun må gjerne sparke flere politimenn for min del.

Robert Downey Jr., Willie Nelson og Ozzy Osbourne.

Der kjenner han sikkert best som superhelt i Marvel-filmene «Avengers» og «Iron man», men man skal ikke så langt tilbake før det var han som var superskurken. Robert Downey Jr. ble nemlig arrestert flere ganger i perioden 1996 – 2001 for blant annet besittelse av narkotika og våpen. Han var en dryg fyr, men alltid vært dyktig skuespiller.

Countrylegenden Willie Nelson var faktisk «On the road again» med turnèbussen i 2010 da han ble stoppet på grensen ved Texas. Han ble arrestert for besittelse av marihuana. Og det var ikke første gang, Nelson har blitt arrestert to ganger tidligere for lignende tilfeller av besittelse. Visste dere at han har røyket marijuana på taket til Det Hvite Hus? Alltid vært fan av Willie Nelson jeg..

Ozzy Osbourne ble i 1984 arrestert for offentlig beruselse, men det var ikke artistens første arrestasjon. To år tidligere gikk han rundt i byen San Antonio iført sin kjærestes kjole. Han løftet på skjørtet og urinerte på en historisk statue midt på ettermiddagen. Osbourne ble utestengt fra byen, men benådet ti år senere da han donerte 10 000 dollar til et lokalt forbund. Det har vært mange episoder der Osbourne har vært på kant med loven, han er en snåling, men musikalsk genial må sies.

Charlie Sheen, Michael Jackson og Justin Bieber.

Til tross for sin utsvevende livsførsel har Charlie Sheen faktisk vært Hollywoods best betalte TV-stjerne. I 2009 ble han arrestert for vold mot sin daværende kone, Brooke Mueller Sheen. To år senere fikk han sparken fra TV-serien Two and a Half Men. Dette skal være på grunn av at Sheens livsstil med pornoskuespillere, kokain og vodka som var ødeleggende for TV-stasjonen CBS som skal ha en familievennlig profil.

Verdens mest prisvinnende artist, den høyt elskede kongen av pop Michael Jackson sto ovenfor anklager om bortføring av barn, justismord, utpressing og tre tilfeller av pedofili i tillegg til forvaltning av ulovlige stoffer. Jackson sa seg uskyldig i samtlige anklager. Pedofilianklagene betalte han 23 millioner dollar til ofrene for å slippe tiltaler og rettsaker. De andre forhold gikk til retten og han ble funnet ikke skyldig på alle tiltalepunktene i 2005. Man kan nesten si at Michael Jackson var en «smooth criminal».

Tenåringsidolet, den arrogante og hovne Justin Bieber har hatt mange pøblete perioder med blant annet tagging i Brasil og egg-kasting på naboens hus. I 2015 ble han arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand, uten gyldig førerkort. I følge politiet skal han ha drukket noe alkohol og røyket marihuana i tillegg til noen reseptbelagte medisiner. Han skal ha blitt arrestert igjen i Canada i ettertid for uansvarlig kjøring av sin ATV, men disse anklagene har i ettertid blitt trukket. Jeg personlig husker han best for å stå i hotellvinduer og spytte ned på fansen som hadde samlet seg utenfor. Ekkel type.

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#melgibson #parishilton #janefonda #gibson #hilton #fonda #robertdowneyjr #willienelson #ozzyosbourne #downeyjr #nelson #osbourne #charliesheen #michaeljackson #justinbieber #sheen #jackson #bieber #historie #krim #bunny #bunnytrash

2 kommentarer
    1. Kjendisene er mennesker de også og gjør innimellom idiotiske ting. Det er bare det at når de dummer seg ut blir det store overskrifter, mens vi andre ikke behøver å bekymre oss så mye for det.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg