Krim fra virkeligheten: Edward Theodore Gein!

Heisann og god morgen. I dag har jeg en kort krimhistorie fra virkeligheten som jeg kjenner ganske godt til fra før. Karakteren har blitt brukt som inspirasjon til en rekke ekle og faktisk meget godt mottatte og kjente filmer.

I 1957 forsvant en kvinnelig butikkeier fra Wisconsin og politiet gjorde en helt vanvittig grusom oppdagelse da de gjennomsøkte gården til mannen med navnet Edward «Ed» Theodore Gein.

I tillegg til den maltrakterte kroppen til den savnede butikkeieren fant de også kroppsdeler fra 15 andre kvinner. Her snakker vi om neser, kjønnsorganer, stoler trukket i menneskehud og også hele ansikter. Han hadde laget seg suppeboller av hodeskallene.

Mistenkt for 6 drap ble det bevist at Ed Gein hadde drept 2 av kvinnene. Men hva med alle de andre? Det viste seg at han hadde gravd opp de andre fra kirkegården for å lage seg sine makabre suvenirer. Gein ble erklært ikke strafferettslig tilregnelig og tilbrakte resten av livet på et mentalsykehus.

Psyyykt, ikke sant?

Totalt absurd og morbid, men historien om Gein er sann og faktisk veldig interessant. Ved å klikke på linken vedlagt så kan dere lese litt mer om hans liv og virke, hvilke filmer som er basert på hans historie etc. Så psyk som denne mannen enn var, så er han bakgrunnen for noen av filmhistoriens beste underholdningsfilmer, veldig verdt å se.

Klikk her: «Sannheten bak filmene, historien om Ed Gein».

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#edwardtheodoregein #edgein #wisconsin #usa #amerika #historie #krim #bunny #bunnytrash

Klikk her «Sannheten bak filmene».

6 kommentarer
  1. Dette var interessant og grusom lesning, spesielt i innlegget du linket til. Jeg visste faktisk ikke at filmene du henviser til var “inspirert” av ugjerningen hans. Man kan jo bare undre seg over hva en sånn mann tenker, og hvordan han rettferdiggjør ovenfor seg selv noe sånt…

  2. I ein serie om amerikanske drapsmenn / kvinner, på ein av vitenskapskanalane, handla den eine episoda om Ed Gein.
   Fleire av politifolka som var med på garden hans, sleit med PTS etterpå.
   Dei mest makabre objekta våga dei ikkje syne i det programmet. Derimot synte dei fleire av politifolka som måtte ut og spy.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg