Krim fra virkeligheten: Christopher Watts!

Christopher Watts (16.05.85) og Shanann Cathryn Watts (10.01.84) var begge fra hver sine steder i North Carolina. De to møttes i 2010 og ble gift 03.11.12. De fikk to døtre sammen, Bella Marie (17.11.13) og Celeste Cathryn (17.07.15). Da Shanann døde var hun gravid, 15 uker på vei med en sønn som skulle hete Nico.

Familien Watts bodde i et fem-roms hjem i Colorado som de kjøpte i 2013. Christopher var ansatt i Anadarko Petroleum, mens Shanann jobbet med salg og solgte hjemmefra.

Natt til mandag 13. august 2018 kom Shanann hjem fra en forretningsreise i Arizona. Hun ble kjørt hjem av en venninne. Christopher var hjemme den helgen sammen med døtrene deres. Senere samme dag ble Shanann og døtrene meldt savnet av venninnen som hadde kjørt henne hjem etter forretningsreisen. Venninnen var bekymret fordi Shanann gikk glipp av en planlagt fødsels- og gynekologitime og ikke besvarte tekstmeldinger. Deretter gikk Shanann glipp av et viktig forretningsmøte, og hennes venninne som også var hennes kollega dro da hjem til familien. Ingen åpnet døren eller svarte henne, hun kontaktet da Christopher, som var på jobb, og så ringte hun politiet.

En politimann fra kom for å gjennomføre en undersøkelse og fikk da tillatelse til å ransake huset, der familiehunden ble oppdaget uskadd, men ingen tegn til Shanann eller barna, men politiet fant Shananns veske som inneholdt nøklene hennes og barnas medisiner. Telefonen hennes ble senere oppdaget mellom sofaputene. Bilen hennes, som fortsatt inneholdt bilsetene til jentene, sto i garasjen og Shananns giftering ble funnet på nattbordet.

FBI og CBI ble involvert i etterforskningen dagen etter. Christopher fortalte først til politiet at han ikke hadde noen anelse om hvor familien hans kunne være, og at han ikke hadde sett kona etter han dro på jobb dagen før. Han ga intervjuer til TV utenfor huset, og ba om at kona og døtrene skulle komme tilbake. Etterforskere med letehunder kunne bli hørt på eiendommen under intervjuet.

Christopher Watts ble arrestert 15. august 2018. I følge arrestasjonsdokumentene og opptak fra et sikkerhetskamera i intervjurommet, mislyktes han i en løgndetektortest og tilsto deretter å ha myrdet Shanann. Han ba om å få snakke med sin far før han tilsto. I følge tilståelsen hadde Christopher en affære med en annen kvinne og fortalte at han hadde bedt om separasjon fra Shanann. Under etterforskningen hevdet han at Shanann hadde kvalt jentene fordi han ønsket seperasjon og skilsmisse, og at han deretter hadde kvalt henne i et raserianfall på grunn av at hun hadde drept barna. Deretter hadde han fraktet likene til et avsidesliggende oljelager tilhørende hans arbeidsgiver, Anadarko Petroleum.

Christopher fikk sparken av selskapet 15. august, altså den dagen han ble arrestert. Myndighetene lokaliserte likene til familien på oljelagringsstedet dagen etter. Jentenes kropper ble funnet i råoljelagringstanker, mens Shanann var begravd i nærheten.

21. august ble Christopher siktet for tre tilfeller av drap pluss siktelser som følge at barna var under 12 år, samt ulovlig avbrytelse av en graviditet, og tre tilfeller av tukling med en avdød menneskekropp. Han ble nektet kausjon ved det første rettsoppmøtet. Ved en senere høring ble kausjonen hans satt til 5 millioner dollar.

I et intervju med Dr. Phil hevdet Christophers advokat at han tilsto å ha drept Shanann etter en krangel angående skilsmisse. Under drapet kom deres eldste datter Bella på 5 år og så dette. Christopher hadde da fortalt den vesle henta at moren var syk. Han lastet Shananns kropp i sin arbeidsbil og tok jentene med seg. Senere kvalte han jentene, først den eldste, så den yngste.

Christopher erkjente seg skyldig i drapene 6. november. Dødsstraff ble ikke fremmet av distriktsadvokaten etter anmodning fra Shananns familie, som ikke ønsket ytterligere dødsfall i familien. De støttet så alle hans avgjørelser som ble gjort underveis i rettsaken. 19. november ble han dømt til fem livstidsdommer, tre påfølgende og to samtidige, uten mulighet for prøveløslatelse. Han fikk ytterligere 48 år for den ulovlige avslutningen av Shananns graviditet og 36 år for tre anklager om tukling med en avdød kropp. Dommen hans begynte umiddelbart.

Den 3. desember 2018 ble Christopher flyttet til et sted utenfor staten på grunn av «sikkerhetsbekymringer». Den 5. desember ankom han Dodge Correctional Institution, et fengsel med maksimal sikkerhet i Waupun, Wisconsin, for å fortsette å sone sine livstidsdommer.

Saken ansees som spesiell fordi i slike saker hvor en person tar livet av sin familie, såkalt familieutslettelse, så bruker gjerningspersonen å begå selvmord, ta sitt eget liv til slutt. Det hadde Christopher Watts ingen intensjoner om å gjøre. Det spekuleres i om kona faktisk tok livet av barna, og at han påtok seg skylden for å skåne familiene.. hva tror dere?

Link: 84 historier krim fra virkeligheten.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#christoperwatts #watts #familieutslettelse #massedrap #familiedrap #colorado #usa #historie #krim #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg