Hva skal vi gjøre med Støre?

BLM-demonstrasjon juni 2020.

Noen må jo gjøre noe med Støre! Nå er jeg dritt lei denne umenneskelige blodrøde politikken som føres, nå vil jeg ha mørkeblå brunbeising!! Haha..

Altså, jeg faller helt ut her med tanke på at det ser ikke ut til at noen i dette landet ønsker en fungerende regjering. For ikke lenge siden var jeg i den oppfatning at hvis et land som Norge fikk en så inkompetent regjering og statsminister som vi har nå så ville stortinget ta affære og få den skiftet ut. Stille mistillitsforslag eller whatever. Noe!!

Skulle tro horder av mennesker ville ta til motmæle og lage opptøyer, i det minste en type demonstrasjon som hadde gått BLM-demonstrasjonen sommeren 2020 en høy gang. Altså da tok folk affære, for hendelser på andre siden av kloden, ting vi i Norge ikke kunne gjøre noe med. Da trosset folk covid-regler og ga flatt faen i å holde 1 meters avstand. Nå har vi ingen restriksjoner eller forbud, likevel sitter folk hjemme og sutrer i kommentarfelt i sosiale media. Men ellers ser vi ingen handling, vi bare sitter passive og lar alt bli rasert. Neste år må jeg selv krype til korset og søke hjelp hos blåkors, Frelsesarmeen eller whatever. Vi ser jo at det går den veien, vi ser, vi gjør ingenting! Stadig flere man kjenner står i matkøer allerede..

Snakker om Frelsesarmeen, hele landet satt stille og så på da statsminister Jonas Gahr-Støre besøkte Frelsesarmeens slumstasjon nylig. Alle kunne se at empatien hans var påtatt, at han bryr seg nada om folket. Han ga denne damen en klem, som om det skulle hjelpe henne ut av fattigdom, og straks etter klemmen og ordene «det er veldig sterkt», gikk han ut med at landets kommuner snart må ta imot 35 000 nye flyktninger. Mange ukrainske, men blir nok også enda flere MENA-flyktninger, noe som vil koste oss dyrt, ikke bare økonomisk.

Kun 15 prosent støtter Støre viser målingene måned etter måned. SP trengs ikke nevnes engang, de er null. Det vil si at 85 prosent ønsker noe helt annet, da er det merkelig at 0 prosent gjør noe. Alt hva Støre har fått til på et år, tenke seg til at vi sitter her og tillater at han i stadig raskere tempo skal fortsette å gjennomføre sine politiske ugjerninger i 3 år til. Da er Norge ganske fucked!!

Tenke seg til at i NRK-programmet Debatten da tema var fattigdom og tingenes tilstand i Norge, så var ikke Arbeiderpartiet til stede. Nok en gang viste de at de gir flatt faen i nordmenn og Norge. De hadde ingen legitim grunn til å ikke stille annet enn at de ikke ønsker det beste for folket, planen er å innføre fattigdom i så stor grad at slike som Støre vil oppnå enda mer makt. Folket vil få høre at EU er løsningen, og det samme folket vil gå rett på limpinnen.

Troverdigheten er null!! Altså med tingenes tilstander som de er stiller Jonas Gahr-Støre opp og godhetsposører med uttalelser som «regjeringen ga 20 millioner ekstra til organisasjoner som Frelsesarmeen før jul». Hva faen??!!

La oss fordele den summen på de 100 000 fattigste i Norge nå. Det blir en 200-lapp på hver. Ifølge FN lever i dag cirka 550 000 mennesker i Norge under den relative fattigdomsgrensen. Neste år er det enda flere, deriblant jeg. Og i tillegg skal Støre Tåkefyrste spe på med over 35 000 flyktninger til landet her neste år. Hvor faen tror dere at vi er når Støre er ferdig med sin fireårsperiode mtp hva han har gjort disse 12 første månedene?? Faen altså!!’

Les denne fra Mamma på hjul: «Kjære Støre..»

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#jonasgahrstøre #støre #statsminister #blodrød #regjering #storting #fattigdom #uføre #norge #bunny #bunnytrash

8 kommentarer
  1. Blodraud og blodraud. Min far, krigsseglaren, brukte å seia, “Eg kan finna på mykje gale her i livet, men så mørkebrun at eg røyster AP, det verte eg aldreg”.
   Nå er Noreg så nazifisert, at eg er redd for at det er for seint å snu skuta. Eller rettere sagt, dra den flott igjen.
   At over 30% av befolkninga seier dei vil røysta på stornazisten Solberg, det forteller jo kor galt det har vorte.
   Før var Høgre eitt verdikonservativt parti, nå er det like mørkebrunt som AP, og det vil folk ha i regjering 😭. Det er til å hylgrina av.
   Kva me skal gjera med Støre?
   Kva med å gi han ein plass ved vestmuren på festningen? Og fleire med han.

   1. Merket meg at de fleste av oss har et oppheng i farger, alt jeg ikke liker, alt jeg mener er ødeleggende for oss kaller jeg blodrødt, haha.. så det du kaller et mørkebrunt høyre er ganske blodrødt for meg. Diktatorisk.

    1. 👍 Eg brukar skilja mellom blodraudt og mørkebrunt, alt etter om dei minner mest om Stalin, eller Hitler, i sin politikk. Begge var diktatoriske, på kvar sin måte, og begge øydela sine land.
     Det gjer både Solberg og Støre og. Saman verte dei SS.
     Det mest tragiske oppi det her, er at folk ikkje klarer å fatta kva som skjer 😢.

   1. Tror ikke den dagen blir så vakker. Dessverre tror jeg at den dagen er mer nærliggende enn man ønsker å innse. Min trøst er at jeg er den siste i mitt stamtre.

  2. “Paris, July 14th., 1789 nærmer seg”; “Stormen mot Bastillen”.

   L’État c’est moi («staten, det er meg»), er et sitat som er blitt tillagt Ludvig den 14., og som er blitt synonymt med “det kongelige enevelde”. Dengang ble statskassen tom, og folket gjorde efterhvert opprør. I dag; i Norge er noe omvendt; “Staten det er Regjeringen”, eller de alltid regjerende politikerne; som har lest “Donald Duck & Co.” og derfra lært om “Onkel Skrue”. Denne gangen har Ludvig den 14.s stedfortreder; den norske regjering lært å ikke “tømme kassen”, men å fylle denne til å bli et slags “Kong Salomos miner”, men med folket; innbyggerne går det åpenbart samme vei som i kong Ludvig den 14.s tid; – nød og sult.

   En stor forskjell, riktignok, fra Ludvig den 14. er at han brukte opp pengene på egne forlystelser og prakt, mens den norske regjering; de norske ledende rikspolitikere bruker opp pengene på andre land og deres lederes ønsker og forlystelser! – Jeg husker mange år bakover, fra en egen militær efterretningskontakt i et annet og mye større land, hvor jeg ble fortalt rett frem, at “den norske stat kjøper seg kreditt; godvilje og positiv omtale i andre land på statskassens innhold, mye for egen vinning skyld, men også for å dekke over for de til tider heller uheldige forhold i Norge”.

   – Kan være at det er noe rett i dette, – 😉

  3. Hei igjen 😊🌹🇳🇴👍
   Staten Norge går ikke konkurs,men staten Norge vil sørge for at alle vi «vanlige folk» går konkurs og mister alt vi eier og har.😡Den mest effektive måten (og fullt lovlige) å ta fra folk det de eier,er å sørge for at folk ikke lenger klarer å gjøre opp for seg.Staten Norge er godt i gang med den oppgaven.Hvorfor er det ingen som ser det…planen !
   Hva kan man gjøre med Støre ? Tror ikke han forstår hva han holder på med,tror heller ikke han forstår at han løper «de stores ærend»,de som har som mål at ingen andre skal eie noe…..
   Men,Støre er nok under «de stores» beskyttelse,så han lever nok trygt med formuen sin 😡
   Ingen har blitt rike uten at det har ført til elendighet og tragedie for andre (uskyldige)…No beriker også staten Norge seg på bekostning av sitt folk 😡
   Hilsen synskepeggy.

   1. Ser hva du mener, konkurs i dette tilfellet er vel her et annet ord for at Norge opphører, selges ut, slutter å eksistere. En mann sendte dette til meg etter å ha lest dette innlegget, han skriver:

    «Så dette er umenneskelig politikk? Snakk om å være halvblind …
    – Barnetrygden holdes utenfor beregning av sosialhjelp
    – Gratis SFO sparer barnefamilier for 20 000 kr i snitt
    – Enslige forsørgere med lav inntekt får
    styrket barnetrygden med 11 500 kr
    – Barnetillegg til uføre
    – Brillestøtte til barn
    – Økt bostøtte og økt innslagspunkt, dvs 50.000 flere personer får
    – I 2022 er inntektsgrensen høyere og egenandelen lavere. Det gjør at flere får bostøtte og at mange får mer bostøtte enn de ellers ville fått.
    – Folk med rett på bostøtte får 1500kr + 125kr ekstra pr person i strømstøtte, i tillegg til den ordinære kompensasjonen som kommer på strømregningen til alle.
    – Alle med strømpris over 70 øre får strømstøtte.
    – Halvering av el-avgiften
    – Bostøtte: Flere får bostøtte ved at det midlertidige regelverket videreføres i hele år.
    – Avkorting av uføretrygd v/inntekt på inntil 0,4G reverseres.
    – AAP-ordningen endres slik at ingen kastes ut før de er ferdig avklart fra Nav, ny AAP-ordning utredes.
    – Karensåret etter tre år på AAP, som Solberg-regjeringen innførte i 2018, fjernes.
    – Feriepenger til permitterte og arbeidsledige
    – Lavere makspris i barnehage.
    – Oppstart på tannhelsereform med halv pris for de som er 21 og 22 år, og gradvis utvidelse videre.
    – Reduserte og gratis fergebilletter
    – NAV styrkes slik at det blir bedre oppfølging av folk
    – Økt overføring til kommunene
    – Kommunene fikk 300 millioner ekstra til sosialhjelp.
    – For å hjelpe folk med dårlig råd prisjusteres sosialhjelpen opp med 3,4 % fra 1. juli, opp fra 1,3 %
    – Høyere skatt på høy formue/høy inntekt, lavere skatt til lavere inntekter.
    – Skatten satt ned for vanlige folk, og opp for de rike».

    Jeg orket ikke svare. Han er et godt eksempel på alle disse som lar seg lure av symbolpolitikk. Liksom brillestøtte, lavere makspris i barnehage, sosialstøtte som prisjusteres.. hvor dum er man når man tror at når en barnefamilie går med 4988 kroner i minus i måneden i stedet for 5000 kroner, så er det bra politikk? Hjelpes..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg