Her hviler familien vår, her hvor vi en gang bodde.

Ahh.. der traff jeg sofaen igjen. For en fantastisk kjekk oppfinnelse. Hvem oppfant sofa? Eller hvem oppfant kanapé? Samma det, kjekk er den å komme hjem til, en deilig sofa dandert med puter og mops. Er vel det nærmeste jeg kommer til himmelen, haha..

Snakker om.. i dag har snuppen min og jeg vært på gamle trakter utenbys. Har vært på kirkegården og besøkt foreldrene hans og onkelen min. De ligger på samme gravlund, veldig fint her, og en nydeligvakker kirke som er rosa innvendig.

Bildet over ser dere hvor vi bodde for 17-18 ish år siden. I et lite hus litt bak blant disse. Rett ved stranda, veldig fint da, men hellige kaninmåne, ingenting annet der enn disse husene og den stranda. Dermed gjorde vi heller drammensere av oss, og her blir vi værende til også vi blir til jord.

Under ser dere fergen vi måtte benytte oss av til og fra jobb, fram og tilbake for å handle mat og gjøre ærender. Jeg blogget ikke den gang, men hadde en profil på et nettsted som het Gaysir. Der var det noe som het ‘Dagbok’ hvor jeg skrev små innlegg om livet rett og slett, hva vi gjorde i helgene, reiser vi foretok oss, og det ble en del følgere, dagboken var mest ment for meg selv, men folk synes disse små fortellingene var morsomme, så da utviklet det seg. Men den gang var det slik at jeg måtte ta denne fergen først, så måtte jeg ta buss inn til Drammen og betale på internettcafé for å bruke internettet en time..

Alt forandrer seg så fort nå. Ikke lenge igjen før ingen vet hva en i internettcafe var engang, haha.. Det å ta turen ut hit er som å reise tilbake i tid. Her står tiden stille. Istedet for utvikling så er denne plassen på stedet hvil. Det blir ikke flere butikker, ikke mer trafikk, det er liksom helt.. stille!

Når vi har vært på gravlunden er det fast rutine og dra til Dreggen Kro og Vertshus. Det som er veldig heldig er at de har veldig god pizza. Den dere ser her er halve «Meat Lovers» og halve «Jensen Spesial» og de er virkelig rause med fyll og ost. Så vi koser oss når vi er her, og i dag var det veldig fint, tenk å sitte på uteserveringen såpass utpå høsten at det er blitt 18. oktober uten varmelamper.

Som sagt, vi er hjemme igjen nå. Handlet på hjemveien. Italian Spritzer, appelsin, potetgull og drømmelett. Nå er det helg, og vi er allerede klare for å nyte kvelden i morgen. Da er balkongen vår nyvasket og klar med nedklippede planter og farget lys. Vi skal spille fin musikk, spise eggerøre, spekemat, chillidip og mer til, nyte gode drinker, og kanskje tar vi en tur på byen rundt midnatt. Jeg gleder meg, i kveld blir det Netflix og chilling.

Takk for titten dere flotte mennesker der ute 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#akershus #buskerud #vestfold #helg #bunnytrash #bunny

4 kommentarer

    1. Men…det er nydelig å ha et slikt stillestående sted å ta en tur til, i allefall føler eg at skuldrene senkes betraktelig 🙂 Kos dere og nyt en fin helg, eg skal på Strikkefestival, ja hvis eg får komme inn…Ble visst nok bannlyst i fjor! Blir spennende! hehe
      Klem 😀

      1. Hæ bannlyst?? 😳

        Det er en vakker liten by, men litt kjedelig tur til og fra, som sagt, de henger ikke med på utviklingen. Ikke noe tog eller trikk, men en laaaang kjedelig og smal vei a la 80 tallet. Litt skummelt egentlig, med tanke på at sjåfører i dag forventer veier som er tilpasset denne siden av milleniet. Faren min bodde langs denne veien, og plutselig var der en bil inne på badet hans 🐰

        1. De bør ha kjøreforbud, tenker eg 🙂
          Jepp, bannlyst…eg skrev et innleggt på blogget etter festivalen i fjor; Eg kalte den Kjedelig…Å Inni hamparæva det ble et rabalder haha

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg