Homohat på bloggen.

I dag har jeg blitt utsatt for homohat på blogg.no, mer riktig er det vel å si verbal hatytring ment for å ramme meg. Det står rett ut at jeg, Bunny er en soper! Å omtale homofile som sopere er allviten at det er mennesker som hater homofile som bruker. Det å ikke like homofile, det er forsovet greit nok for meg, jeg liker ikke alle mennesker jeg heller. Likevel er det forskjell på å si at man ikke liker noe eller noen, og bevisst bruke ord som man vet i 2024 er ment som hatefull ytring mot uskyldige.

Jeg har blitt kalt soper før, og det rammer meg ikke mer enn at jeg jeg ikke liker menneskene som bruker disse hatytringene. Jeg er en voksen person, jeg vet hvem og hva jeg er, og jeg står for det. Jeg har vært gift 7 år med én mann, og jeg har vært snart 18 år sammen med nåværende. Jeg anser det ikke som mitt problem at noen har problemer med andre personers seksuelle legning. Hvem jeg går på kino sammen med, hvem jeg spiser frokost med og denslags. Hvis noen sliter med andres privatliv, så ser jeg det slik at de ikke er helt trygge og komfortable med egen legning, og slettes ikke lykkelige med eget liv. Noen er skaphomser og vil aldri være ærlig om sin legning fordi de har gått for langt i å dekke over sitt sanne jeg, og de er dermed blitt bitre og hatefulle mot de av oss som lever åpent og ærlig om hvem vi er. Ofte er problemet utartet «takket være» religiøs og ideologisk indoktrinering. Og noen er bare rett og slett ondskapsfulle, og dét har intet med legning å gjøre, eller personene hatet er rettet mot.

Dessverre er det slik at selv om kommentarer som dette var myntet på meg, så er det større sjanse for at det er noen andre som blir rammet. Noen blir litt lei seg, noen blir svært såret, og for en og annen innimellom er det en slik enkel kommentar som er dråpen.. man vet aldri hvem som leser.

Jeg skrev et blogginnlegg i går, og noen ble så krenket av det at de måtte gå på min legning, mitt privatliv, i et forsøk på å støte meg eller whatever. Som sagt, det er ikke meg som rammes av disse hatytringene i sosiale media og på blogg. Mer sannsynlig vil det være andre som lider mer under denslags.

Likevel vil jeg si at når noen skriver slikt i et moderert kommentarfelt, og den som modererer denslags velger å godkjenne det, når det faktisk ikke har noe med saken å gjøre, at det er en innlysende hatkommentar, så er moderator like ille. Det sier ikke bare litt, men ganske mye! Jeg tror kommentarene vil bli slettet etterhvert, men det blir ikke før «strømmen» har vært innom og vedkommende har fått klikkene for innlegget sitt.

Lettkrenket og ondskapsfulle er hva de er, intet nytt under solen der. Men jeg velger å skrive om dette fordi jeg vil takke mine lesere på denne bloggen, her hos Bunny, for at dere tenker dere om to ganger når dere kommenterer i kommentarfelt. Det er som oftest noen helt andre enn den man ønsker ramme som blir skadelidende i situasjoner som dette. Jeg ville selvfølgelig ikke godkjent og sluppet gjennom slike ytringer i mitt kommentarfelt, hva slags menneske ville jeg vært da?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #bunnytrash #bunny

12 kommentarer

      1. Du er jo ikke helt som alle andre som frekventerer bloggplattformen her, dette er jo mat for klikken på blogg.no? Jeg er glad for at det ikke er unge tenåringer som leser hva disse fugleskremslene skriver 🐰

            1. Det sier vel ALT!
              Hun trenger jo ikke “ta” deg i et innlegg, det blir bare galant gjort i et kommentarfelt uten at hun trenger skrive så mye, andre gjør d for henne…”Den som tier samtykker”

    1. Du er en flott person jeg elsker bloggen din du skriver så utrolig flott du er så ærlig og snill er så glad du har Jan dere to er så flotte sammen ♥️ skriv slik du vil de som må være ekle er ikke ordentlig mennesker jeg liker ikke slike personer hver deg selv du takk for at du har så flott blogg ♥️klem Mette.

    2. Uff, eg finn mest ikkje ord. Eller, det gjer eg, men eg kan ikkje skriva alt her.
      Uansett, då eg gjekk på barneskulen, 3. klasse trur eg, lærte eg noko dei kalla Den gyldne regel.
      Slik du vil andre skal vera mot deg, skal du vera mot andre.
      Rasshølet her handsamar ikkje homofile med nokon form for respekt, altså vil ikkje h*n at homofile skal handsama h*n med nokon form for respekt heller.
      Heilt greit, h*n vil ikkje få noko som helst respekt frå meg heller, sjølv om eg ikkje er homofil.
      Oppfør deg som rasshøl, og eg handsamar deg som rasshøl, det er min filosofi.

      1. Ironien er at vedkommende har en bakvendt realitetsoppfatning, gjentatte ganger er jeg blitt kalt nazisoper.. nazistene drepte jøder, men det er også slik at nazistene samarbeidet med islamistene og estimatene på hvor mange homofile menn som ble drept i konsentrasjonsleirer under holocaust spenner mellom 15 000 og 600 000. Jeg har viet mye tid på å belyse disse fakta, og hvor stor avstand jeg tar fra islamister og nazister.. begrepet nazisoper viser ikke bare hvor hatefull vedkommende er, men også hvor ignorant, vedkommende er helt tydelig blodrød, stemmer nok mest sannsynlig på partiet Rødt, men fir all del, kan også være at hin stemmer Arbeiderpartiet. Hvem vet, hatytringene begynte ihvertfall komme den gang jeg la ut programmet til Norgesdemokratene her på bloggen 🐰

        1. H*n er iallefall dum som eitt stykke fransbrød, så at h*n er blodraud er ganske sannsynleg. Det er vel berre dei som kan bruka eitt så motstridande uttrykk som nazisoper.
          Alle som har lese Mein Kamf veit jo at NSDAP ville utrydde dei homofile, og alle som har studert litt historie om 2.VK, veit at nazistane sendte dei homofile til konsentrasjonsleirane.
          Det gjorde forøvreg Stalin og Lenin og, men så er det jo same røkla.
          Eg skal vedde på at h*n er like “smart” som Huitfeldt, og ikkje veit kvifor tyskerane vart kalla nazistar, eller kvar orda nazi, nazisme, og nazist har sitt opphav. Dvs, dei har ikkje den minste snøring på kva nazismen var, men kallar folk for nazistar i “aust og vest”.
          Det er jo stort sett berre uvitande blodraude som klarer det kunststykket.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg