Tilbake til hverdagen, slått ned og sparket!

Snuppen min og jeg har vært en tur på Magic, Color Lines ferge som går mellom Oslo og Kiel. Kost oss masse med god mat, show, nattklubb, shopping, casino og i det hele tatt. Fått med oss masse god drikke hjem, masse snacks til jentene, og ikke minst diverse oster, hahaha..

Som det ofte er, så var det masse togkansellasjoner og forsinkelser mellom Oslo og Drammen, så hjemturen i dag måtte vi ta lokaltog fra Nationalteatret til Asker. Dette er den gamle ruta som man brukte den gang jeg flytta fra nordnorge og nedover hit. Hellige kaninmåne så mange stopp, kunne sovnet av på turen. I Asker måtte vi bytte tog, men på stasjonen i Drammen ble vi heldig og plukket opp av verdens snilleste og kjørt hjem. Nå er det sofaen, jeg har søndagsfølelse, så jeg tenker jeg blir her resten av dagen.

Drammen fornekter seg ikke, i helga har et gjeng kjørt rundt og skutt på folk med softgun. Et slikt skudd i et øye så er en ødelagt for livet. Idioter. Og sønnen til en venninne var ute på byen i helga med kjæresten sin. Hun har utenlandsk bakgrunn, og de to hadde møtt på et gjeng på hjemveien som hadde kalt henne hore fordi hun var sammen med en norsk. Hun hadde jo da reagert med sinne og begynt å svare denne guttegjengen, og derav eskalerte det jo ytterligere..

En av guttegjengen hadde aggressivt gått mot sønnen til venninna vår og skulle ta han, og han (i mine øyne selvforsvar) slo eller skallet vedkommende i bakken. Da ender det ihvertfall ikke bra når de er fire-fem stykker. Så da fløy jo hele gjengen på han, de hadde slått han ned og sparket han mens han lå nede. Så nå er han forslått med en kraftig blåveis.

Siden han slo først, så fant den ut at det ikke var noe poeng å anmelde. Jeg mener, som nevnt, at dette selv om sønnen til venninna vår slo først, så er selvforsvar uansett, dette hadde nok mest sannsynlig eskalert likevel, og dem ble først angrepet med psykisk vold og hatkriminalitet. Man skal da for faen kunne være sammen med en norsk gutt i Norge uten å bli utsatt for sjikanering og kalt for hore i gatene her. Men slik er det blitt, jenter som er sammen med norske gutter blir kalt for horer og sjikanert av utenlandske guttegjenger. Enda godt at dette unge paret unnslapp å bli skadet for livet. Dette var et velkjent guttegjeng som herjer i Drammen sentrum, så her kunne det fort blitt bruk av kniv og slagvåpen. Jeg tenker barna til venninnen vår var heldige!

Kjære dere alle sammen, unge jenter, gutter, foreldre, besteforeldre. Nå må dere begynne snakke med hverandre og bli inneforstått med hvordan gatene og byene er blitt. Ikke beveg dere ute alene etter solen er gått ned, ikke vær én eller to, dere må være flere sammen. Disse voldsepisodene skjer stadig oftere, og den mentaliteten at det skjer ikke meg, eller det skjer ikke noen av mine nære eller kjære kan dere legge på hylla. Dette kommer til å skje deg eller noen av deres nærmeste når som helst nå. Det er ikke tull, det er ramme alvor. Jeg vet at dette kommer til å skje snuppen min eller meg igjen, og kanskje blir vi ikke like heldige som vi har vært før, eller heldige som sønnen til venninna vår som nå sitter igjen med blåmerker og blåveis.. neste gang kan det få fatale konsekvenser.

Jeg mener ikke at man skal stenge seg inne, aldri gå ut. Selv har vi ikke mulighet til det, vi har gjøremål, snuppen min har full jobb, vi kjører ikke bil, vi er sosiale og liker dra på tur, arrangementer, fest og på utelivet. Uten dette er ikke livet for oss. Det jeg mener er at en bør være våken, slutte være naiv, og holde sammen så godt en kan når en ferdes utendørs.

Kan jo legge til at en må slutte stemme på innvandringsvennlige partier. Aldri mer Høyre eller noe som helst politisk parti som ikke ligger til høyre for Høyre. Med det sagt, finn på ting, kos dere så godt dere kan, ja til musikk, kjærligheten og livet. Lev som om det er ingen morgendag, for det kan godt være at det faktisk ikke kommer noen morgendag.

Beste ønsker for dere alle der ute, ta vare på hverandre 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#drammen #bunnytrash #bunny

6 kommentarer

    1. Eg var også ei h*re i maaange år, ja inntil folk skjønte at me hadde tenkt å være gift lenge….Slagsmål har me, eller gemalen også havnet i av nevnte grunn…Tragisk at det skal være sånn…

      1. Nå vet ikke jeg om det er nordmenn som har kalt deg hore for å være sammen med en libaneser, eller om det var menn i Libanon som kalte deg det der. Eller om det er innvandrere i Norge som har vært stygg mot deg/dere. Jeg tør ihvertfall gjette at det er hos ikke-norske menn (og evt noen kvinner) at det er, eller har vært, problemer med. Personlig så har jeg aldri sett/hørt, eller hørt om her at det er nordmenn som gjør slikt, heller hører jeg sjelden om at norske gjenger plager folk i gatene. De konflikter som handler om nordmenn er som oftest to idioter som begynner å krangle i fylla, så skal de liksom fikse problemet med å gjøre opp de to, face to face, med nevene. De tilkaller ikke, eller har med seg masse «brødre» med intensjoner for å skade og lage helvete. Finnes selvsagt unntak, men.. ikke bare trist dette, livs farlig, som skrevet.. vi er mange som kommer til å miste noen oppi dette.. 🐰

    2. Eån trenger ikke å være utenlands sammen med en nordmann eller omvendt for å bli kaldt det. For mange år siden tok jeg tog til Oslo og tok rulletrappen ned. I rulletrappen som kom oppover sto det en utlending, hn tittet på skjørtet mitt som gikk 7 centimeter over kneet, da kom det:-«Jævla hore». Jeg ble både flau og lei meg, syntes drakta var pen jeg.

      1. Neida, det er ingen regel om hvem som kaller noen for hore, jeg har sikkert kalt noen for hore jeg også, min søster eller di klassevenninne som jeg har kranglet med og ble drittforbannet på den gang. Det er et meget vanlig skjellsord. Vært i alle år. Men derimot har det aldri vært vanlig at man blir forfulgt av gjenger i gatene og skreket hore til uten at de aner hvem du er eller kjenner deg i det hele tatt whatsoever.. 🐰

    3. Vel, på 90 tallet var man h*re om man lå/var sammen med en utlending, og ja de var i hovedsak norske (Både gutter/jenter) Fra innvandrers siden hadde man “skutt gullfuglene” om man giftet seg med en norsk…

      1. Jo, sant med den gullfuglen, det ser vi jo her også.. ei vi kjenner ble nå skilt for tredje gang, ektemannnummer tre fra et mena-land.. de fant seg noen andre, yngre 🤷🏽‍♂️🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg