Litt av en jury, litt av et land!!

Jenteprisen.. ikke noe jeg følger med på, er det en guttepris også?? Muligens.. jeg vet ikke. Det bare poppet opp et sted her om dagen at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn Marius Borg Høibys ekskjærester Juliane Snekkestad og Nora Haukland var nominerte, samt kronprinsesse Mette-Marit selv. I mitt hode tenkte jeg at disse tre var de nominerte, og at dette var en pris til en kvinne/jente som et forbilde for andre kvinner og jenter. Så i mitt hode slo det meg at av disse tre nominerte så var Juliane beste alternativ. Såvidt jeg vet har hun ikke drevet med kokain og denslags som de to andre, hatt hjemmebesøk av Hells Angels eller latt seg avbilde med noen poser med hvitt pulver i sosiale media. Det var tanken som slo meg, så tenkte jeg ikke mer over den saken.. brydde meg midt i kaviarstjerna!

I dag ble jeg mer informert, da vinneren poppet opp på forsiden i diverse media. Da fant jeg at jenteprisen deles ut årlig i forbindelse med FNs internasjonale jentedag 11. oktober. Jenteprisen går til en person, organisasjon eller bedrift i Norge som har gjort en ekstra innsats for å stoppe vold, overgrep og diskriminering av jenter, enten i Norge eller ute i verden. Vinneren kåres av en uavhengig jury. Og det er når jeg leste dette jeg reagerte med vantro, fordi når jeg leste at det var sånn 110 stykker som var nominerte, og av alle disse så var det Iman Meskini som vant?!!?!

Iman Meskini!!! Hijab-Meskini vant!!

Iman Meskini ble født i 1997 her i Norge, oppvokst i Ski. Hun er en skuespiller som er best kjent for rollen som Sana Bakkoush i dramaserien Skam som gikk på NRK og der hadde hun også hovedrollen i fjerde og siste sesong av serien. Serien var bra den, jeg har sett samtlige sesonger. For rollen i TV-serien ble hun nominert til publikumsprisen under Gullruten 2018. Og den prisen var vel ganske fortjent, jeg skal ikke krangle på den. Men denne prisen.. jenteprisen??!!

Dette er bare mulig i vårt vanvittige Norge. Hun går rundt i et normativt hodeplagg, et islamsk shariaplagg som undertrykker et sted mellom 200 og 300 millioner kvinner på verdensbasis. Det blir bare helt koko slik jeg ser det, det er som om man må klype seg i armen, men når man da innser at man faktisk er våken, så nekter man nesten enda å forstå det!

Litt av et forbilde!! Også her i Norge er det mange kvinner, jenter og småbarn som er tvunget til å bære hijab på grunn av sosialt press og æresrelaterte normer, en posering for islamsk ukultur. Et plagg som symboliserer null respekt for kvinner, samfunnet, likeverd, norsk kultur og i det hele tatt. Det er slik at mange påstår at de bærer dette plagget frivillig, og Meskini er nok en av dem, men vi alle vet at mange som bærer hijab gjør det under tvang. Frivillig tvang og tvang. Du kan velge å la være joda, men da er du fucked. Mest er det slik at vil du ikke, så må du likevel, eller du blir sosialt utstøtt, eller det som verre er.

I flere islamske stater i verden blir man straffet, pisket, fengslet eller offentlig ydmykhet, eller betraktet som uanstendig hore som er fritt vilt, hvis de ikke bærer den jævla sharia-hijaben. Dette vet vi alle! Normativ hijab er som regel en del av en bredere patriarkalsk diskriminerende lovgivning, ikke et symbol på personlig tro eller valg.

Så lenge hijab blir brukt som et påbud flere steder i verden, vil det fortsatt være et symbol på kvinneundertrykkelse og sosial kontroll. Faen altså, kvinner blir drept i feks Iran om de nekter bære hijab, de blir drept om den ikke er dandert riktig, om de bærer hijaben «feil» risikerer de bli drept. Bare ikke i Norge, her er det mange som ser på hijab som et feministisk frihetsplagg, det er litt at et narrativ hæ?? I Norge råder galskapen hvor det blir belønnet med en pris for å ignorere solidariteten med flere hundre millioner kvinner i verden som ikke har friheten til å velge bort hijaben. I Norge hyller man islamsk ukultur, sharia, kvinnemishandling, torturering av kvinner og drap.

Litt av en jury, litt av et land, vanvittig!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#jenteprisen #norge #bunnytrash #bunny

12 kommentarer

    1. Dette er jeg helt enig i Bunny!
      Vanvittig at dette får foregå.
      Vi er noen ynkelige slappfisker her i vår vestlige sfære.
      Vi er til latter for de som tviholder på dette.

    2. Enig med deg. Dette ser vi overalt i Norge. Første person som blir innterjuvet i Norge er ikke norsk.

    3. Jeg ble helt kvalm da jeg leste det. Er det mulig for en juri å gi denne prisen til en ung kvinne som promoterer hijab? De må jo ha mistet gangsynet fullstendig.
      Enig med deg, Roger. Dette henger ikke på greip. Vi fikk vel heller ikke vite hvorfor jurien mener hun har gjort seg fortjent til denne prisen.

    4. Flott skrevet! Takker. akkurat det samme som jeg tenkte da jeg leste at hun hadde vunnet.. Jeg skammer meg over å være norsk nå! Islam blir ryggsleika av de norske, de aner ikke hvor jævlig den religionen er! Skam til Norge!

    5. Dette er bare så feil .. helt vilt! Planfaddermedlemskapet er sagt opp etter et par tiår. Samme som med dyrevernalliansen tidligere som skrøt av Sophie Elise av alle ting. Et sted går vel grensen for de fleste … Av 110 nominerte ble en med hijab vinner – når folk andre steder i verden blir drept for å IKKE ville ha den på.. Fatter ikke – skjønner ikke .. Vet mange er så utrolig politisk korrekt, men er det ikke mulig å reflektere bare bittelitt???

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg