Fra strømbrudd til solliv og N’duja Pizza.

N’duja

Igjen en snål dag. Klokken 08:00 stengte de strømmen her. Dette var varslet om, at de skulle stenge strømmen fra 08:00 til 16:00 i dag. Jeg tenkte at da måtte jeg komme meg opp klokken 07:55 slik at jeg ville rekke ordne meg en tassimo kaffe til morgenrøyken på balkongen. Som mange av dere vet så er jeg jo sjefskaninen, kongen av balkongen! Jeg våknet klokken 09:00.. typisk!

Misfornøyd med å ha «forsovet» meg stod jeg opp og humøret ble bare verre. Ikke bare satt jeg her uten strøm og en halvladet mobil, men utenfor leiligheten gikk brannalarmen. Da begynte det å bruse i blodomløpet, men jeg greide å ignorere det noen timer, håpet at noen skulle komme å fikse det. En skulle tro at når brannalarmen går så blir det fikset. Men neida, ingen dukket opp. Alarmen er «offline» ved strømbrudd. Ingen blir varslet. Og det er jo selvsagt kun utenfor vår leilighet denne alarmen går, ikke hos noen andre.

Etter at storbrannen var her på Fjell i mars 2022 så har borettslagene styrt noe veldig med brannsikkerheten. Eller sikkerhet og sikkerhet.. De har installert elektronisk brannalarmsystem og selvsagt er det en feil med den utenfor vår leilighet. Den utløses ved strømbrudd, og kan ikke stenges. Det var strømbrudd her for, jeg vet ikke, bortimot et år siden. Jeg varslet styret og de lovet å få dette fikset. Det skjedde igjen, og jeg klaget det inn, og fikk beskjed om at det skulle ordnes. Men nei, det er visst bare viktig å henge opp disse tingene på alle vegger, men ikke se til at det faktisk fungerer.

Da jeg måtte ut med jentene i morges så ville ikke jentene ut av leiligheten, de reagerte veldig på alarmen og det var vondt for hørselen deres. Jeg er selv hørselsskadet og reagerer veldig på skarpe lyder, så hodet mitt holdt på å eksplodere. Da kan man forestille seg hvordan hunder har det! Men ut måtte vi jo. Og da vi skulle inn igjen så ville de ikke inn. Jeg var helt svett da vi omsider var inne i leiligheten igjen. Jeg sendte beskjed til styret og fikk svar fra styreleder at jeg kunne «dealarmere» den. Men det går ikke, ingen funksjoner fungerer når det ikke er strøm. Tosken nekter å skjønne dette, og ville ikke hjelpe. Jeg sendte en melding til: «Nå river jeg den jævla alarmen ned av veggen og kaster den i søppelcontainer, så da vet dere hvor den er». Intet svar kom, og dritten er jo festet såpass at en må slå den ned med slegge for å få den ned. Jeg fikk jentene inn på soverommet, og så dro jeg selv til byen.

Daviola

Tok meg først en tur på polet og kjøpte ei flaske Italian Spritzer, så gikk jeg en tur over til andre siden av elva, til Starbucks. Kjøpte meg en Venti Kaffe Mocha med krem på toppen, satte meg ute i sola og fikk humøret opp igjen. Kaffe, sol og røyk – ahh.. deilig, det er noe sjefskaninen Bunny elsker!!

Siden strømmen hjemme ikke skulle kobles på igjen før 16:00, og det faktum at det ikke er noen garanti for at de overholder tiden, så bestemte jeg at når snuppen min var ferdig på jobb så kunne vi spise middag ute. Da ble det pizza Daviola og N’duja på Jonas B. Gundersen. De har veldig god pizza, og fordi vi har medlemskap så betaler vi halv pris der.

Maten var digg, været var kaninkonge og vi koste oss. Så dro vi hjem. Strømmen er slått på, alarmen har sluttet å hyle, men de har ikke fikset den. Den har altså hylt til 16:05 og er ikke fikset. Så da er det på igjen ved neste strømbrudd! Dette kan disse folka bare glemme. Jeg skal egenhendig stille opp på Nedre Buskeruds Boligbyggelag sine kontorer i morgen og klage inn hele borettslaget og styret her, jeg skal bråke så samtlige får migrene!

Men nå, hahaha.. nå skal jeg bare nyte resten av denne vakre dagen sammen med snuppen min og jentene våre. Tross alt er jeg jo superheldig som har en så herlig liten snill og god familie. Vi har et hjem som er vårt, vi har masse digg i skapene våre, deilig mat i kjøleskap og fryseboks. Barskapet er fulladet til denne helgen, neste og noen helger deretter. Vi har alt vi trenger, vi kunne jo hatt det som DISSE MENNESKENE (uffameg) jeg skrev om i innlegget mitt tidligere i dag. Så jeg er veldig takknemlig, jeg har selv vært der at jeg var rusmisbruker, jeg har vært bostedsløs og følt meg helt alene i verden. Men jeg har funnet de beste man kan finne på planeten. Takk, jeg elsker dere!! ♥️🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#fjell #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Mye styr med sånne alarmer. Styr med brann-panelet her og. Stadig ute av drift. Kan bli alarm. Noen ganger bare ute av drift, og ingen gjør noe… Jeg sier fra men ingenting skjer. Men du… hvor kommer Solliv inn i bildet? 😀

      1. Solliv med stor S, hun har jeg ikke sett snurten av, ihvertfall ikke her i Drammen. Men sola derimot har vært oppe her i hele dag, og da nyter sjefskaninen livet 🥰🐰

    2. Så bare helt fantastisk ut, og dere koste dere masse i herlig vær og det er jo det beste. Ganske utrolig at vi er rett ved oktober måned, bare helgen er i veien.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg