Migrasjon er lukrativt for de rikeste!

For noen år siden (2020) så jeg et program på TV der en mann stoppet tilfeldige personer på gaten i Oslos vestkant og spurte om hva de mente om å ta inn flyktninger til Norge og hjelpe dem. Samtlige svarte at det mente de var det eneste riktige. Så ble det hentet en innvandrer som stod sammen med dem. De samme personene ble så spurt om de kunne ta denne mannen med seg hjem, hjelpe han med mat og et sted å sove. Det ville de ikke!! Så ble Jonas Gahr Støre stilt samme spørsmålene. Han ville også hjelpe sa han, men han ville ikke gjøre det selv! Forklaringen var at han hadde et stort hus og det bodde andre der. Det er jo ironien i det hele, han har penger og plass, men ville ikke hjelpe for egen regning.

Nei, fordi migrasjon i visse kretser handler egentlig ikke om å hjelpe, det handler om penger. Hvis en må sitte med utgiftene selv så er saken straks en annen. Men hvis en kan tjene penger på flyktninger, så havner skjeen i den andre hånden. Ta til eksempel det faktum at i Sandnes kommune ble et hotell nylig kjøpt i hemmelige forhandlinger for over 100 millioner kroner for å bosette flyktninger. Altså vi, befolkningen, betalte 100 millioner bare for dette ene hotellet!

En kan lese i Sandnesposten at direktør for helse og velferd, Elin Selvikvåg, bekrefter at kommunen har kjøpt dette leilighetshotellet på Lura, og at det vil tas i bruk i bruk nå i september.

Kommunen har altså betalt over 100 millioner kroner for bygget som skal brukes utelukkende til flyktninger. Sandnes kommune har allerede sagt ja til å ta imot 510 flyktninger i løpet av året, og så langt har 221 ankommet, så nå på slutten av året vil det bli storinnrykk med ytterligere rundt 300 til.

Hva skjer neste år?

Bær over med meg nå, dette er ganske interessant.. La oss bevege oss til Tyskland. Der har det vært en økende trend å omstille driften av hoteller, til å huse flyktninger. Ifølge den tyske hotell- og restaurantforeningen (Dehoga) er det 18 medlemshoteller som nesten utelukkende tar imot migranter. Prisene som distriktene betaler er betydelige, månedlig beløp blir mellom 10 500 – 23 200 kroner per person. Dette gjør at disse private aktørene øker sine fortjenester med garanti for fullsatte hotelleiligheter, og samtidig presser de da leieprisene ytterligere opp, noe som gjør boligmarkedet tøffere, vanskeligere og mer utilgjengelig for befolkningen forøvrig. Vanlige folk blir fattigere, de som eier og styrer boligmarkedet blir enda rikere. Hva de gjør i Tyskland er hva de gjør her i Norge nå. Presser leieprisene ytterligere opp for øvrig befolkning! Denne «sosialindustrien» er en milliardindustri!!

En såkalt «europeisk virksomhet» fra Norge har i økende grad tatt ansvar for omsorgen for migranter i Tyskland. Deres tjenester er omtalt som «integreringstiltak». Dette konsernet er aktivt i Skandinavia, Øst-Europa og Sentral-Europa, og sysselsetter over 19 000 ansatte. I 2022 oppnådde dette selskapet et overskudd på cirka 7,8 milliarder kroner og i 2023 økte dette til cirka 10,5 milliarder kroner.

I en analyse fra 2018 hevdes at ikke-vestlig innvandring koster Norge anslagsvis 250 milliarder kroner hvert år. Såvidt jeg forstår så tilsvarer dette beløpet Norges årlige oljepengebruk. Dette er tall basert på offentlig statistikk, der kostnader for offentlige tjenester som helsevesen, politi, rettsvesen og tolkningstjenester, samt sosiale tjenester, er inkludert.

Hvor jeg vil nå? Tenk litt. Hvem betaler disse 250 milliarder årlig? Hvem er utsatt for økte skatter og avgifter hvert år? Hvem må betale mer og mer for alle disse offentlige tjenestene som er inkludert i disse underestimerte 250 milliardene årlig inkluderer?

Norges befolkning i dag sliter med at alt fra mat, drivstoff, leie, renter og så videre øker og øker. Det foregår en politikk som gjør stadig flere og flere nordmenn fattigere. Norge ga 60 milliarder i bistand i 2023. I 2024 har jeg lest 70 milliarder. I dette iberegnes ikke de millioner som er blitt brukt til å ha møter med Taliban, fly dem hit og dit i privatfly, bosette dem på luksushoteller. Utgifter på at politikere flyr til diverse møter i utland. I løpet av 18 måneder brukte statsminister Støre alene 3,1 millioner på utenlands flyreiser med privatfly.

Dette er svimlende summer alt i alt, og bare toppen av isbegeret. Innvandringskriminaliteten bare øker og øker, koster mer og mer. Men i bunn og grunn, så går skattepengene våre rett i lomma på aktører som gjør seg steinrike på såkalt innvandring og integrering. Vi betaler ikke for vår egen velferd, vi betaler for andres velferd. Selv blir vi fattigere og stadig flere sliter. Ta til eksempel denne rapporten fra Statistisk sentralbyrå (SSB) som i 2012 konkluderte med hva innvandrere fra land utenfor OECD utgjorde som en netto kostnad for staten. Og Statistisk sentralbyrås anslag er hvitvasket og betydelig lavere enn Finansavisens, som anslo kostnaden til å være det dobbelte.

Norske politikere fører en innvandringspolitikk hvor befolkningen betaler for alt tenkelig og utenkelig, vi snakker norskopplæring og helsetjenester, kostnader knyttet til integreringsrådgivere, dialogpoliti og tolketjenester på språk som tyrkisk, somalisk, arabisk og urdu og så videre. Samtidig besørges det at de selv får økt fortjeneste og bedriver lobbyvirksomhet der aktører i egne kretser profitterer på boliger og denslags.

Når du stemmer for partier som vil øke bistand, fortsette innvandring, og bruke midler til «bedre» integrering. Da stemmer du for økt fattigdom i Norge, dårligere levekår, økt kriminalitet, dårligere helsetilbud, økte matpriser, økte bolig- og leiepriser, økte renter, lengre matkøer. Og flere blir UFB (uten fast bolig), og havner på gata i utenforskap og rus. Men selvfølgelig, du kan klappe deg selv på skulderen for å gjøre politikerne og deres kretser enda rikere.

Bra jobba!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#migrasjon #flyktninger #økonomi #boliger #politikere #velferd #fattigdom #norge #bunnytrash #bunny

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg