Sjarmerende adferd i våre tider. Sjekketriks og gode relasjoner 2024!

En ser jo hvilken vei det går i dette landet, og i denne verden, og det blir jo ikke akkurat bedre med sosiale media. Tvert i mot. Selv syntes jeg det var moro med plattformer som Gaysir, Facebook og Nettby i sin tid da det hele startet. Folk var mer forsiktige og ville ikke eksponeres i særlig høy grad. Man brukte disse mediene til å komme i kontakt med folk, gamle skolekamerater, folk man vokste opp med, gjennoppta kontakt med slekt og familie som bodde i andre deler av landet eller verden. Noen søkte nye venner, og nett-dating ble en økende trend. Det var hyggelig!

I dag er det nesten bare konflikter og hat. Propaganda hvor man indoktrineres av de største mediene, side opp og side ned med subjektive meninger. Et såkalt engasjement styrt av main-stream. Kommentarfelt under artikler som bevisst nører opp til konflikter. Folk får være mindre og mindre i fred. Størstedelen av menneskeheten har begitt seg ut på en arena hvor anonymiteten er borte. Personlige opplysninger har man delt uten å tenke over konsekvensene. Man så liksom ikke for seg det hatet man kunne bli utsatt for for å ikke ha samme meningen som noen, hatet for å ikke ha tatt en vaksine, hatet for sin seksuelle legning, hatet for at en har penger. Det er masse misunnelse, og folk vrir og vender på hverandres ord for å skape enda mer hat. Hatet for sin hudfarge, diskriminert for sin alder, sitt kjønn. Undertrykkelse, hersketeknikker, listen er lang, og blir bare lengre og lengre. Det stanser ikke opp. Legger man ut et bilde av middagen sin så er det æsj og fysj. Får noen snusen i at om man har en et år gammel baby, ordner barnevakt og reiser bort en helg for litt kjærestetid, så kommer hatmeldingene. Om man poster bilde av akvariet sitt hvor det er en kampfisk blant mange platy, så kommer de stygge meldingene. Legger man stolt ut et bilde av en genser man har strikket, og noen andre ikke liker den, så kommer meldingene om at man må være tjukk i hodet som synes den er fin.

Skriver man blogg så lager folk seg nick og falske navn for å oppsøke og deretter skrive stygge graverende ting til en. De verste har alltid vært de anonyme, men nå er det blitt så ille at folk bryr seg ikke om å være anonyme lengre. Å være drittsekk er det nye vanlige, det nye normale, det er slik man skal være i dag. Hatefullefulle slemme insekter og nettroll som oppsøker andre på alle mulige plattformer for å såre, krenke, kritisere, true, hate og ødelegge. Det er målet ikke sant? Ødelegge noen, knekke andre mennesker fullstendig med krenkelser, mobbing og hat. En kan ikke være tykk, tynn, mørk, lys – en kan jamt ikke være noe som helst lengre uten at en får hat mot seg. Og det verste er jo at mange lar seg knekke. Vi er alle forskjellige, noen er mer sårbare enn andre, og disse blir da enda mer utsatt fordi de klarer ikke stå imot. Gjerningspersoner merker det raskt og fokuserer ofte på disse. De har funnet sitt neste offer, døøøøø!!!

Som sagt, det er det nye normale å hate på og være drittsekk mot. Jeg skled inn på dette temaet i dag da jeg leste om den kjente reporteren Fredrik Græsvik som flere ganger har hatt noen svært utidige utblåsninger mens han jobbet for TV2. Jeg møtte mannen i Bergen en gang, og han ga fra seg utrolig dårlige vibrasjoner. Og i dag leser jeg at nylig sendte Græsvik melding til ei 73 år gammel dame og kalte henne hore fordi hun kritiserte Græsviks Israel holdninger.

Jeg er ikke på noen måte sjokkert, hun forteller i media at det ikke er første gangen hun har blitt hetset. Hun har også blitt truet på grunn av sin jødiske bakgrunn, noe som har gjort henne redd, og gjør at hun i dag lever med frykt på grunn av den stadig økende antisemittismen og jødehatet i Norge. Altså vi vet jo at Græsvik driter i enslige kvinner i 70-årenes frykt og redsel. Er man hore så er man hore, ferdig snakka, det er holdningen hans. Slike holdninger endrer seg ikke. Og det blir som sagt bare mer og mer. Jeg har blitt truet på nett flere ganger i det siste, drapstrusler fra en medblogger. Han tror det er slik det skal være. Eller, det er vel slik det skal være? Dette nye normale. Og en kan jo spørre seg om det er attraktivt for andre?

Jeg mener, ta Fredrik Græsvik til eksempel. I det siste har det vært noen reportasjer om at han lengter etter en kvinne å dele livet med. Er dette nåtidens sjekketriks? Er dette veien å gå? Å kalle kvinner for horer? Er det derfor å være drittsekkmot andre er blitt en trend? Tenner folk på hat? Blir man opphisset og kåte av det? Er det masturbering av sjelen, selvtilfredstillende å oppsøke fremmede folk på nett og være hatefull og ondsinnet? Og hvis man reagerer på hatet en blir utsatt for, påpeker feilen i hat og hets så blir det bare ledd bort med at man er lettkrenket? Dette må man tåle hvis man skal leve godt og sunt, med gode relasjoner og noen å dele sitt liv med?

Glad snuppen min og jeg fant hverandre i 2006, og offisielt ble sammen i 2007. Det var bedre tider og bedre trender. Den gang var det sjarmerende med respekt, omsorg, omtanke og kjærlighet. Vi holder oss til det enda, vi er muligens gammeldagse. Men heller gammeldags enn alt dette andre 🥰🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Jeg er så gammel i dette gaimet at det er lite som biter på meg nå. Verden er ikke slik den var da jeg vokste opp med ulåste dører i heimen og nøkkelen i tenninga i bilen. I dag må mann nesten gå i rustning for å overleve en tur gjennom gaten.

      1. Enkelte rustninger er for tunge å bære, så da unngår jeg heller enkelte områder og lar være gå der. Etterhvert tenker jeg å melde meg ut av sosiale media også. Livet er for kort, på slutten må man bare koble ut støyen 🐰

    2. Atter ein gong har du truffet den berømte spikeren midt på haudet 🎯.
      Når ein ser korleis verda har vorte, er det ikkje til å undrast på at dei psykiatriske avdelingane er overbooka, med long ventetid. Det må jo vera frykteleg slitsamt å bera på så mykje hat og raseri.

      1. Det merkverdige er hvordan folk underbygger dette innlegget. I sosiale media ser folk forsidebildet til innlegget, av Græsvik, og hatkommentarene hagler. Selve budskapet i innlegget gikk dem hus forbi. Folk ER mer opptatt av hat og drittslenging. Jeg begynner nærme meg et punkt hvor jeg skal deaktivere kontoer på SoMe og slutte skrive innlegg. Det blir ikke riktig enda, men jeg tenker, livet er for kort, jeg har stått på, gjort mitt, blogget, vært aktivist, deltatt på demonstrasjoner, gått i fakkeltog og parader, kontaktet politikere, skrevet innlegg i media.. snart på tide og pensjonere seg, tre inn i boblen og late som om verden er bare honning og flotte roser 🥰🐰 bli dum, rett og slett 😜

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg