Har kontaktet lokalavisene om mosképlaner, nå har DRM24 laget sak!

Nei! Jeg har ikke gitt meg i denne saken!!

Etter å ha kontaktet lokale politikere og ordfører i Drammen angående at et samlings- og grendehus på Fjell i Drammen er planlagt oppkjøpt for å gjøres til moské, hvor ordfører ikke svarer på henvendelser, og lokale politikere ellers svarer avvisende så sendte jeg saken til lokalavisene Drammens Tidende og DRM24.

Følgende:

«Er ikke dette en sak for DT og DRM24? Høre hvordan lokalbefolkningen og Drammen stiller seg til at samling- og grendehuset som tilhører borettslagene på Fjell, et hus bygd av lokale ungdommer, ment for ungdommer og de lokale på Fjell, har blitt presset gjennom for salg av styreledere gjennom generalforsamling, med begrunnelse at borettslagene ikke har råd til å drifte dette? Noe de har konkludert uten å forsøke leie det ut til lag og foreninger som det er mange av som trenger lokaler?!

Kan det være interessant for DT og DRM24 å vite at Fjell moské driver en spleis for å kjøpe grendehuset og gjøre det til en moske, dette allerede FØR grendehuset er lagt for salg?

I kommunens reguleringsplan for det aktuelle grendehuset står det ‘forretningsformål’, ikke ‘allmennyttig formål’ som det står på kommunens reguleringsplan for de/den moské som allerede er på Fjell. Tenker DT/DRM24 lage en sak om hvordan befolkningen stiller seg til en mengde moskeer i samme nabolag?

Hva tenker man om at 32% av innbyggerne i Drammen har 18 moskeer fra før!? Det vil si at 68% av innbyggerne sitter med 15 kirker. Mener folket og kommunen, inkludert kommunens politikere at det vil være å forhindre religionsfriheten å si at det er nok moskéer nå, eller trenger vi flere?

https://www.spleis.no/project/385124?

Les «Ny moské på gang i Drammen».

Nå benekter altså Fjell moské at de tenker å kjøpe huset til bruk av moské, de tenker bruke det som «senter» eller «aktivitetshus». De lyver så det renner, da det er de selv som har lagt ut spleisen og forklart at de vil bruke huset som moské. Styreleder i et av borettslagene sier de ikke selger til hvemsomhelst, men den mannen har jeg ikke tillit til. Han forteller at huset skal selges for at beboere i borettslagene synes husleiene er for dyre og at å selge huset kan bidra til å gi tilbake til beboerne.

Sannheten er at det er styret som vil selge, de har presset gjennom salget og nektet beboere å leie. Vi har forsøkt leie der flere ganger og blitt nektet. Huset det er snakk om har en prisantydning på 6 millioner. Det er 1509 leiligheter involvert. Sier seg selv at dette ikke påvirker husleiene.

Faktisk har alle beboere fått varsel om økning av husleie nå fra høsten, og husleien ble sist satt opp for under et år siden og har økt med flere tusen kroner bare de fire årene jeg har bodd her!

Til sist vil jeg si at av samtlige politikere jeg kontaktet fikk jeg kun svar hos én, dette var Ulf Erik Knutsen i FrP Drammen som var direkte avvisende. Jon Helgheim i FrP svarte ikke på min henvendelse (men han har svart DRM24), heller ikke ordfører Kjell Arne Hermansen har svart meg.

Her lyves det og dekkes over fra både borettslagets styre, politikere og de involverte i Islamic Culture Society og Fjell moské!!

Takk til DRM24 som fulgte opp etter jeg kontaktet dem, les saken her: «Moské vil kjøpe forsamlingslokale på Fjell».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#moske #islamisering #islam #ics #islamicculturesociety #fjell #drammen #norge #bunnytrash #bunny

8 kommentarer
    1. Dette er ikke 1. gang det skjer. Jeg vet ikke hvordan opplysningene om ev. salg, utleie kommer ut. Er det noen fra kommunestyret?Virker godt planlagt!

      1. Nei, det er ikke første gang. Jeg har holdt på med denne saken fra jeg fikk snusen i at ICS hadde opprettet spleis for å kjøpe dette huset for å åpne ytterligere en moské. Jeg har via bloggen etterspurt om noen av dere der ute kan hjelpe til, jeg har kontaktet politikere, ringt, skrevet mailer, vært på rådhus.. folk bare kommer med fordummende kommentarer, ingen bidrar til hjelp. Jeg vet ikke hvordan ting og tang fungerer, dette er nytt territorium for meg. Hvis du lurer på ting, hjelp til, gjør litt reasearch.. jeg er takknemmlig for all hjelp. Er veldig glad for at DRM24 skrev om dette etter jeg kontaktet dem 😊🐰

      1. En moské er symbol for erobret land. Så h or mange tenker du et å anse som et erobret Norge? Her i Drammen er det flere moskeer en kirker 🐰

    2. mindre enn én tredjedel av befolkningen har 54.5% av “kirkene”? Det ante jeg ikke. De burde hatt 11. Dette er vel langt over grensa til “pandering” allerede? Og svært overraskende at en fra FrP var avvisende, jeg trodde nå at DE ville stå på krava. Vel. kanskje en telefon til DT hadde vært på som plass nå for å få vite hva som skjer. Det burde vi alle gjøre, forresten.

      1. Jeg har kontaktet DT og DRM24 for flere dager siden. I går gikk DRM24 ut med saken. DT har jeg ikke observert noe fra. Ulf i FrP var direkte avvisende, men jeg har vært ute for han før, sendte meg en veldig stygg melding på innboks en gang, og han rakk å fjerne den før jeg fikk tatt screenshot. Helgheim og de øvrige i FrP har i skrivende stund enda ikke svart meg, men i DRM24 sier han/FrP seg skeptisk til denne nye moskeen, mens Knutsen skrev til meg at dette var en ikke-sak for FrP fordi de ønsker jobbe for bedre integrering. Ting henger ikke på greip. Ordfører har ikke svart meg, og styreleder for borettslaget har ikke svart meg, på tross av at jeg er tillitsvalgt, og det faktum at han har svart DRM24 i etterkant. Masse ugler i mosen.. og ja, flere burde bråke om denne saken, men det jeg ser er mest bare fordummende kommentarer i kommentarfelt på facebook. Kommentarer som «brenn den ned» osv. kan ikke slike folk bare holde munn. Jeg synes ikke dem er noe tøffe 🐰

    3. Jo flere moskeer de klarer å etablere så splitter i opp de muslimske menighetene i mindre lag så søker de på driftsmidler og jo flere moskeer de kalrer å etablere jo mer penger får de fra kommune og stat i tilskudd og mindre til Den Norske kirke jo flere moskeer som søker om penger, på den måten utarmer det statskirken.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg