Blogg.no kræsjet bloggen min i dag!!

Jeg har sittet i lange samtaler på telefon i dag, sendt emailer hit og dit, deltatt i diskusjonstråder i sosiale media og formidlet saken gjennom bloggen. Det er liksom hovedårsaken til at jeg har blogg, det er for å kunne engasjere og dra folk inn i den enkelte sak. Og for tiden har jeg en sak på gang hvor jeg bruker bloggen som medium for kommunikasjon og innspill.

Midt i en travel pågang i bloggen og i bloggens diskusjonsgrupper hopper plutselig blogg.no inn her med en beskjed: «Vi har oppdatert FAQ’en vår om Google Analytics 4. Vi har inkludert beskrivelser hvilke tall som er enklest å bruke, og forklaringer om hvordan tallene skal leses i den nye oversikten da noen kategorier er slått sammen istedet for at de er delt opp (SoMe er en kategori istedet for at det vises fra hver enkelt) o.s.v.»

Det de med andre ord forteller er at de dekker over at det ikke registreres sidevisninger eller klikk fra enkelte plattformer på SoMe. At det ikke registreres klikk fra Facebook har jeg funnet ut forlengst. Men nå konstruerer de en virkelighet der vi ikke ser det i statistikken, et narrativ, ganske enkelt. Og så er det tilbake at enhver blogger tror på tøyset om listeplassering på Topplisten og antall sidevisninger, og enkelte kan fortsette konkurrere om plassering på lista, og late som om det er reellt. Skrive om bloggeren over og under seg. Det er til å le av, hehe, de som forsøker tjene noen kroner på bloggen ser ikke ut til å skjønne at de blir lurt.

Det jeg fant irriterende i dag er at idet jeg fikk beskjed om at de «har oppdatert», så raderte de alle beskrivelser og forklaringer inne på min GA-app. Nå står alt i null. Null. Null. Null. Hver rubrikk står i null. Er det hva de kaller å oppdatere? Drittopplegg all the way herfra til Sudan. De får bare holde på.. det er ikke meg de lurer, så nå skal jeg hente ut av fryseren en boks med tres Sørlands-is og kose meg med mens jeg ser på ny serie – jeg tar kveld rett og slett, natta 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #norge #bunnytrash #bunny

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg