Føler du at du er på riktig side?!

Hele Europa ligger nå under et enormt press hvor all frihet står i fare. Norge er ikke unntaket som slipper unna, så langt derifra, Norge ligger for tur. Og det pågår her og nå, det er allerede i gang, rett foran nesen på alle oss. Dette presset er fra islamske krefter, det er islam det handler om, vær ikke i tvil om det.

I helgen som var, døde tre personer, og åtte personer ble skadet under et knivangrep på folk samlet til byfest, en jubileumsfeiring i Solingen Tyskland. Etter knivterroren, begått av en syrisk migrant, har det kommet det frem at det begås 60 – 70 knivangrep i Tyskland HVER DAG. År for år blir statistikken både på vold og ran verre og verre. Og det begynte som det er i Norge nå. Bare «noen få» knivstikkinger daglig.

Det var bombeeksplosjon ved en synagoge i Frankrike i helga. En politibetjent ble skadet eksplosjonen, tilstanden til politibetjenten er ikke kjent. Heldigvis var ingen inne i synagogen Beth Yaacov de la Grande-Motte i Hérault da det eksploderte. Overvåkningskameraer viser at dette var utført med overlegg for å brenne ned det jødiske bønne- og forsamlingshuset. Frankrike har Europas største andel muslimer. Masseinnvandringen med sitt islam er årsak til en eksplosjon av voldskriminalitet og ikke minst alvorlig vekst i antisemittisme.

Hizbollah angrep i helga Israel, det eneste demokratiet i Midtøsten, med 320 raketter samt droner mot mål i Israel. Israel er eneste landet i verden som blir fordømt for å forsvare seg. Angrepene mot Israel, jøder og deres demokratiske land får massiv støtte fra Norge og nordmenn.

Taliban forbyr nå kvinner i Afghanistan å snakke i offentlige rom. Norge svidde av 7 millioner for å hente Taliban til kaffe, te og koseprat i Oslo, legitimere Taliban og deres virke. I helgen ble det innført nye regler i Taliban, som begrenser kvinners frihet ytterligere. Kvinner skal totaltildekkes, og kvinners stemmer skal ikke høres høyt i offentligheten.

Med våre norske skattepenger bidrar dagens regjering, det norske folk, nordmenn og Norge til å legitimere islamisering og styring av terrorregimer som Taliban, IS og Hamas.

Det er helt uvirkelig å bevitne hvor mye regjeringen Støre har klart å ødelegge på kort tid. Norge har bidratt til mye elendighet gjennom årene, men med regjeringen Støre har det tatt springfart. Dette viser hva en stor del av det norske folk støtter. Alle nevnte eksempler over viser at samtlige demokratier i Europa, inkludert norsk demokrati, blir undertrykt av ufrie islamske krefter.

Samtlige eksempler viser hvor stor og farlig ideologen islam er, og islam vil for alltid vil være helt uforenelig med, ihvertfall mitt verdisett.

Venstresiden og politisk ledelse i Norge, med aksept fra store deler av befolkningen bestemte på et tidspunkt at landet Norge og samfunnet vårt skulle berikes med å hente inn Midtøstens verdier og levesett. Det var i alle fall det de forespeilet oss i offentlige utredninger at dette skulle være berikelse.

Denslags berikelse klarer ihvertfall jeg meg uten. Det vi har fått er et mer og mer voldelig samfunn. Mønsteret er helt likt, ihvertfall i hele Vest-Europa. At dette er ønsket av folk skjønner jeg bare ikke, at politisk ledelse fortsetter innvandringen fra det utvidede Midtøsten i et høyt tempo.

Noen benekter at det er som jeg beskriver iht islam, andre vender blikket i annen retning og later som om. Men til eksempel, all statistikk viser at dette har med islam å gjøre. I en tysk undersøkelse sier to av tre muslimske studenter at «koranens regler er viktigere for meg enn lovene i Tyskland». Vi ser det i Norge også, koranens regler er viktigere en norsk lov. Altså 70 prosent av islamsk ungdom i Europa støtter sharias lovverk.

At syreren som drepte tre og skadet åtte andre under jubileumsfesten i Tyskland ropte «allahu akbar» mens han drepte, føyer seg inn i et helt vanlig mønster.

Tysk politi sier rett ut at den eksplosjonsartede voldskriminaliteten i landet der skyldes innvandringen. Det samme gjelder for Norge, herunder ingen tvil. Så når folk spør meg om hvorfor jeg orker skrive om disse tingene, at jeg prøver å belyse, sette ting i perspektiv, tydeliggjøre den allerede synlige røde tråden. Hvorfor jeg tar denne kampen når det er poengløst, forteller meg at det jeg gjør ikke utgjør noen forskjell, så er mitt svar:

Jovisst gjør jeg forskjell, for jeg er i det minste på den rette siden, og når mitt liv på planeten er over, så har jeg ihvertfall dét. Kan du si det samme?

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#islam #europa #norge #bunnytrash #bunny

10 kommentarer
    1. Det koker inni meg bare jeg hører om den regjeringen 🤬 verste som har skjedd Norge. Det som er verre er at ingen har demonstrert mot dem, jeg kan liksom ikke stå utenfor Stortinget og demonstrere alene heller🤷😂 matpriser, innvandring osv absolutt alt har gått til helvete med dem i regjering.

    2. Det er bra du belyser slike tema, man kan lett glemme hva som skjer rett utenfor ens egen dør, når man ikke tar del i det som skjer.

      For en stund tilbake, så jeg en ungdom med sjal på hodet snakke stygt til en annen norsk jente, på bussen.

      Tonen var ikke noe fin, selv om den norske jentene himlet med øynene, virket det som hun ble redd da jenten med sjal ble mer og mer aggressiv i sin tale.

      Lenge har man lest om slike lignende hendelser, men når det skjer rett foran nesen på en, så er det først da man reagerer.

      Man bør reagere før!

      1. Jeg har bursdag i juli når det er varmest og vanligvis mest sol her. Skulle ha feiring og ei venninne kom tilreisende og tok bussen opp hit her vi bor. I sin korte sommerkjole ble hun sjikanert av muslimske jenter som mente hun var hore og de sa det er ikke rart norske jenter blir voldtatt 🐰

      1. Joda, men jeg holder meg mest mulig unna alt som har ned hva som skjer over dammen, påvirkningen derfra har mye skyld i at nordmenn blir mindre og mindre… du vet.. 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg