Nattahistorie fra kaninens hule, episode 2.

Det var en gang en streng og høylydt konge som elsket aper. Han hadde til og med en favorittape som han behandlet nesten som en bestevenn! Apen var så flink og lojal at kongen tenkte nesten på han som et menneske.

Så kom dagen da kongen dro til skogs for å jakte på ekorn og kaniner. Under jakten skjøt og drepte han tre kaniner. Da han kom tilbake, var han veldig trøtt og sliten. Han ba så sin gode venn, apen, om å passe på mens han sov.

Apen tok jobben sin veldig seriøst og satte seg ved siden av kongen med et sylskarpt sverd i hånden. Etter en stund begynte et insekt, en bie, å surre rundt i rommet og landet så til slutt på kongens ansikt! Apen prøvde å vifte bort bien, hvilket fungerte, men den var veldig innpåsliten og plagsom, og den kom hele tiden tilbake.

Apen ble så sint at han bestemte seg for å drepe bien med det sylskarpe sverdet sitt. «Svopp» sa det så hadde han kuttet den stygge plagsomme bien i to, men dessverre kuttet sverdet, ved et uhell, også kongens store nese! Den stakkars kongen våknet brått og brutalt med masse smerter, blodet sprutet i alle retninger, og kongen måtte leve uten nese for alltid.

Nå, kjære alle der ute som titter innom bloggen her, jeg tenker at noen av dere skjønner at her er et budskap, og det er ikke at man skal fly rundt med kniver eller sverd. Poenget er vel heller at noen ganger blir vi sinte og gjør ting vi ikke burde. Så neste gang du blir sint, ta et dypt pust og tell til ti før du gjør noe du kanskje angrer på! Natta 🐰

Les gjerne første episode av «Nattahistorie fra kaninens hule».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#nattahistorie #moral #bunny #bunnytrash

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg