Dette kan bli ille, skikkelig ille!!

I dag den 8. august har Israels utenriksminister, Israel Katz konstantert at de diplomatene som befinner seg ved den norske ambassade i Tel Aviv med sin oppgave å representere Norge overfor de palestinske selvstyremyndighetene (PA) på Vestbredden, ikke lenger skal ha diplomatstatus i Israel.

Det handler om åtte personer. Deres status utløper om syv dager, det vil si den 14. august. Deretter har de tre måneder så utløper visumet og de må da forlate Israel.

I dagens media virker det som om norske politikere og ansatte ved Utenriksdepartements kontorer er furtne og ikke skjønner hvorfor Israel har tatt slik en avgjørelse. Men hva hadde de forventet ved at regjeringen Støre og Barth Eide og co høylydt har anerkjent Palestina som en selvstendig stat? Hvorfor skal da diplomater fra Norge ha godkjenning og fullmakt til å representere Norge overfor en annen stat enn Israel i Israel?

Det er grenseløst naivt av regjeringen Støre generelt og Espen Barth Eide spesielt å anerkjenne Palestina som selvstendig stat og tro at forholdet mellom Norge og Israel ville bli som før. Det sier seg selv, gjør det ikke?!

Hamas var ikke alene om angrepet mot Israel 7. oktober, fire andre palestinske grupper deltok også. Det har blitt omfattende dokumentert i en rapport utarbeidet av Human Rights Watch (HRW). I tillegg til Hamas deltok også Islamsk Hellig Krig (Jihad), Folkefronten for frigjøring av Palestina (PFLP), Den demokratiske fronten for frigjøring av Palestina (DFLP) og al-Aqsa-martyrenes brigader, sistnevnte er kjent for å ha vært direkte underlagt Fatah, partiet som ledes av palestinernes president Mahmoud Abbas. Altså en kan strengt tatt si at hele Palestina var med på terroren hvor 1195 mennesker ble drept, blant dem 332 israelske soldater og 57 politifolk. De øvrige var sivile, 79 av dem utenlandske statsborgere.

251 mennesker ble tatt som gisler av de palestinske angriperne, og 116 av disse antas fortsatt å befinne seg i Gaza. Ifølge den israelske hæren er 42 av dem etter alt å dømme døde. Men det er det bare palestinerne som vet.

Blant krigsforbrytelsene som utvilsomt ble begått, var det vilkårlige angrep på sivile, likvidasjoner av personer i fangenskap, seksuelle overgrep og voldtekter, gisseltaking, skjending av lik, bruk av sivile som menneskelige skjold og plyndring. Palestinerne selv postet bilder i sosiale medier av disse handlingene.

Hamas-leder Ismail Haniyeh, som ble drept i Iran for vel en uke siden, en mann som sto bak drap på hundrevis av sivile ble onsdag kveld i forrige uke hyllet som «en stor leder» på Grønland i Oslo av islamister bosatt i Norge. Dette vakte oppsikt, ikke bare i Norge.

Israel har vært i krig med Hamas siden 7. oktober i fjor, og det sitter fremdeles angivelig rundt 120 gisler i tunellene under Gaza. Om de er døde eller levende vet kun kun disse palestinske gruppene som stod bak terroren.

En kan trygt si at palestinavennen Espen Barth Eide er en parodi på seg selv når han nå kaller Israels respons på regjeringens vanvittige politikk for «ekstrem handling». Hvor er Barth Eides forståelse av hva som er ekstremt? Han mener det er ekstremt av Israel å ta fra diplomater på den norske ambassaden i Tel Aviv som jobber opp mot palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden?!

Hvor dum er man ikke når man tenker at Israel ikke skulle ha noen reaksjon på at Norge anerkjente en ikke-eksisterende stat? Når Norge støtter alle disse islamistiske terrororganisasjonene? Når islamister står på torgene i Norges land og hyller de verste terrorister?! Hvorfor gidder Israel overhodet å ha noen kontakt med Norge? Hvorfor stenger ikke bare Israel ambassadene både der og her? Det kan vel hende det blir det neste..

Hvordan nordmenn, norske politikere og regjering opptrer i denne konflikten er pinlig og flau. Det er så mye hykleri at enhver burde skjemmes, ihvertfall skjemmes av denne regjeringen som liksom skal representere oss, det norske folket. De «fucker» det til for Norge på alle plan. Det som er helt sikkert er at nåværende regjeringen har ødelagt Norges forhold til Israel i lang fremtid. Palestinavenner kan rope høyt hurra, men det vil komme konsekvenser på løpende bånd.. dette kan bli ille, virkelig ille!

14 kommentarer
          1. Såpass ja.. da kunne du jo fint latt være å kommentere. Hadde da trodd at du var såpass til kvinne at du ikke skulle begynne å trolle i kommentarfeltet mitt 🐰

    1. Denne liksom-regjeringen, som trodde Taliban ville kaste 1400 års praksis overbord fordi Anniken Huitfeldt skuffet noen millioner på dem og snakket med innestemme til dem i løpet av en weekend , og senere gjorde det samme IGJEN – fortsetter sitt arbeide med å gjøre Norge til narr for hele verden. Vet de i det hele tatt noe som helst? KAN de noe som helst? Det tviler jeg veldig sterkt på. De virker som en halvstudert gjeng med amatører som ikke ANER hva de holder på med, ledet av største løgneren og bløffmakeren som noen gang har innehatt en posisjon i Norge, og hadde blitt satt på dør hvis de hadde vært privat ansatt. Støre er overhode ikke noen statsminister, og uten statsminister, ingen regjering. Å, vent – de viser en enorm fantasi når det gjelder å lette lommebøkene til folk. Så NOE kan de visst. Men er det nok til å la dem bli sittende i den posisjonen de har? Nei. De har prøvet (men ikke for hardt) og feilet miserabelt. Stem dem grundig ut ved neste valg.

      1. Helt vanvittig hele greia, ser ei i kommentarfeltet her skal på Palestinafestival i helga og øse ut penger til NORWAC. Å kaste bensin på bål gjør bare flammene større, folk ser ut til å like galskapen i dette. Det denne regjeringen driver på med kan få fatale konsekvenser for oss, virker ikke som enkelte skjønner det 🐰

    2. Her hadde du ett knallgodt innlegg som jeg støtter fullt ut! Men som første svar i linja her viser; evnen til å se og forstå hva som skjer og hva konsekvensene blir av å støtte ett voldsregime mangler med all tydelighet ikke bare hos regjeringen – store deler av befolkningen har dessverre latt seg hjernevaske og manipulere. Det tok få dager etter det verste terrorangrepet etter at tvillingtårnene falt, så hadde man latt fare hvem som angrep hvem. Lite gjennom tiden har egentlig rystet meg mer enn å bivåne dette, som er ett skue i skamløs hyllest til de som skråler “from the river to the sea” uhemmet.
      Fra regjeringens side er det egentlig bare en fortsettelse av den idiotien Huitfeldt startet med. Men jeg innrømmer det gjerne; selv jeg, som hadde 0 tillit til dem, har innsett at de klarer å ødelegge mer enn jeg så for meg. Og DET er godt gjort!

      1. Det som virkelig forundrer meg nå er at disse som skråler «from the river to the Sea» ser ut til å ikke skjønne at regjeringens politikk ikke gagner noen. Hvordan skal sivile palestinere få hjelp fra Norge når regjeringen gjorde som de nå har gjort? Hadde de forventet at Israel skulle bare la dette fare? Ikke bare kan ikke Norge hjelpe palestinerne, vi har også fått til et uvennskap med Israel.. usa.. og andre stormakter. Hvem gagner dette? Ingen!! Galskap.. 🐰

    3. Jeg tenker at kanskje, kanskje vi blir lurt på alle fronter. Iran synes å være målet og har vært det lenge. Sionistene i Washington kanskje lurer oss alle sammen? En god porsjon av USA’s flåte er på vei ned dit nå og et svar fra Iran (eller et konstruert ett) på Israels attentat på Iransk jord vil bli en katastrofe av dimensjoner. Det kan fort eskalere til en verdenskrig. Russland er allerede innafor i Iran og har skutt ned 5 amerikanske droner allerede (står så klart ikke i mediene). Det kan gå troll i ord både for Nostredamus og bibelske profetier dessverre! Håper inderlig at jeg helt på bærtur.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg

Follow