Gate of India – veldig koselig!


På bursdagen så var det selvsagt indisk mat som stod øverst på menyen. Snuppen min og jeg hadde egentlig tenkt å teste ut et nytt indisk sted i Drammen i dag, men i går, etter å ha kikket litt på menyen på nettet, så syntes vi egentlig hele menyen var ganske så stusselig. Så det får bli til en annen gang. Men jeg var enda ganske bestemt på at vi skulle prøve et sted vi ikke hadde vært før. Liker å teste nye steder jeg. Vi bestemte oss for å dra til Oslo og tilbringe dagen der.

Etter å ha sjekket litt på nettet i går kveld og forhørt meg med andre som er veldig glad i indisk gjorde jeg et valg. Et sted som heter «1947 Gandhi Indisk Restaurant» bestemte vi oss for etter å ha hørt at de skiller seg litt ut på enkelte punkter.

Jeg liker annerledes, at det ikke er helt som en forventer det skal være. Men dumme meg hadde ikke lest godt nok på nettet, for da vi kom dit så var der stengt. Der har vært stengt fra de hadde en vannlekkasje i begynnelsen av juni. Men det var vel en mening med det.

Bildene dere ser her er fra en indisk restaurant rett rundt hjørnet fra den vi hadde planlagt besøke, og det var så kult å komme inn på dette stedet. Det heter «Gate of India» og ligger i Bogstadveien 66 A. Der var så flotte møbler og interiør. Masse detaljer, god atmosfære og i det hele tatt. Koselig synes jeg, Lun og varm restaurant.

Vi fikk oss et vindusbord. Når vi er første gang på indisk restaurant bruker vi gjerne bestille retter som har flere typer kjøtt og denslags, for å liksom se hvor flinke de er å tilberede de forskjellige råvarer. Så denne gangen ble det hver vår «Gate of India Tandoori Mix Grill». Denne inneholder en kombinasjon av forskjellig tandoori med lam, biff, kylling og kongereker.

Biffen og lammet var greit, men ikke bra nok til at jeg vil anbefale lam eller biff der. Kyllingen og kongerekene derimot var nydelig. Litt enkelt iht grønnsaker.. Vi hadde hvitløksnaan til, det var nesten perfekt, mens sausen var helt perfekt. Så hvis man er i nærheten så er dette et hyggelig sted å spise, maten er god. Digg saus, men man reiser ikke til Oslo for å spise der, det er som sagt hvis man er i nærheten.

Uansett, opplevelsen var kjempehyggelig. Vi koste oss masse. Trivelig sted, veldig hyggelig bevertning, ikke et sted man skal unngå. Kylling, kongereker og denne tandoorisausen er snadder!!

Veldig fornøyde var vi da vi tuslet derfra i finværet. Innom et par steder for litt småshopping og stor sjokolademilkshake til dessert før vi tok toget hjem til Drammen igjen. Skal ikke spise mer i kveld, jeg lover!!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#gateofindia #indisk #restaurant #majorstuen #oslo #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Åååå, var bursdagen i går??? Gratulerer med dagen i går da 🥰. Fremdeles en ung mann 🙂 Synd dere ikke fikk prøvd 1947. Prøve en annen gang 🙂 Fint dere hadde en hyggelig dag 🤩

      1. Takk for det – jeg tror ikke 1947 kommer til å åpne igjen. Lappen på døren var fra begynnelsen av juni, ingen oppdateringer og intet arbeide er påbegynt etter lekkasjen. Rar lukt. Tror det råtner 🐰

          1. Håper de åpner igjen da, ble jo så nysgjerrig på ta en titt «nedi der», var jo meget spesiell plassering av en indisk restaurant.. eller restaurant i det hele tatt 🐰

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg