Slik har denne uka vært!

Jeg synes dette bildet er en god gjengivelse av denne uka, snuppen min hjemme hver morgen og vi spiser deilige frokoster sammen hver dag. Omeletter, eggerøre, kokte egg, bacon, røykalaks, oster, spekemat og nystekte baguetter.

Selvfølgelig ikke like idyllisk som på bildet, for iht covid så har det jo blitt slik at jeg har ligget på sofaen hver natt. Det føles mest riktig at snuppen min, han som er smitta, skal ha det mest mulig komfortabelt ellers, så da får han ligge i vår multi-mega komfortable king size super bed. Jentene ligger der også, kan ikke nekte dem, de elsker å «kose dyna».

Deilige middager har det også vært, vi er jo så glad i mat vet dere.

Nå er det lørdag, den eneste dagen i uka som man har litt planer. Bare håper at formen holder seg utover dagen, for her er det noe som murrer, og det startet i går. Men skal prøve så godt vi kan å ignorere det inntil videre. Nå er det tid for deilig frokost, ha en nydelig lørdag alle sammen, og «prekas» senere ❤️‍🩹

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#lørdag #helg #bunny #bunnytrash

9 kommentarer
    1. Helledussan så fint bilde ❤

      Man må jo prøve å gjøre det så koselig man kan når man er så heldig at man kan være sammen hver dag. Du er god med snuppen og jentene dine da. Håper murringa blir med murring for deg, krysser fingra for det 🙏

      Blir det shots i kveld? Habanero

      Ha en nydelig dag

    2. Viktig å nyte mat og gode måltider….Det er jeg utrolig glad i ❤️
      God bedring til dere alle….håper dagen blir fin og at du ikke har fått besøk av herr C..
      Prekæs……….Klem…

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg