BloggFlax Julekalender Luke 23

Velkommen til dag 2 av BloggFlax Julekalender! Hver dag fram til og med julaften skal jeg innom en av mine medbloggere på topplisten 24-1 og med det presentere her i bloggen den aktuelle blogg på den gitte plassering på den satte dato, altså bakvendtkalender.

Dette vil garantere, i går som i dag, at jeg vil presentere blogger jeg aldri har vært innom før. Og etterhvert vil jeg nok også presentere noen blogger som jeg er fast leser av og noen jeg bruker «poppe» innom sporadisk. Det at topplistens plasseringer endres fra dag til dag kan medføre at noen blir presentert flere ganger, men da med et nytt skråblikk.

Alle de som presenteres her med plassering som er antall dager igjen til julaften vil få en julehilsen fra meg i sitt kommentarfelt, og den/de som da gir meg sin postadresse vil få tilsendt et Flax-lodd. Det vanker også gaver og overraskelser for random plasserte fra blogglistens topp 100 liste, så følg med!

Da er det tid for presentasjon av dagens medblogger dag 2 og vedkommende har herved vunnet et Flaxlodd da hun som er plassert under «luke» 23 er:

«Maren Erdvik»

Her har vi en blogg som straks jeg klikker meg inn innser at denne bloggen er på en måte inaktiv. Den er ihvertfall ikke aktiv. Siste innlegget er fra 18/11 og er kun et reklameinnlegg, så et innlegg fra 15/11 hvor Maren bare var innom for å høre hvordan hennes lesere har det. Og datoen før det var 3/11 og da var frøken Erdvik på kjærestetur hit til Drammen (faktisk).

Det vi altså har med å gjøre her på dagens topplisteplassering som nummer 23 og dermed bak «luke» 2 på BloggFlax julekalender er ei ung dame som er utdannet sykepleier og driver mye med trening. Hun har en kjæreste som heter Magnus, hun bor i Kristiansand og har en blogg hun forsømmer. Men dette må jo ha vært en bra blogg siden den innehar en så bra plassering tross sin inaktivitet, ikke sant?

Jeg scroller litt lengre tilbake i tid og får med meg at Maren Erdvik har blitt injisert to ganger med såkalte koronavaksiner, hun omtaler seg ikke som såkalt fullvaksinert, det er bra, for nå har Norge innrømmet at det blir ihvertfall to injiseringer til, og de fleste begynner skjønne at det blir en del flere.

Anyways, unge frøken Erdvik her har sammen med kjæresten kjøpt et nytt virkelig lekkert hus, nå har jeg bare sett bilder fra innsiden, og gjennom mine øyne så er dette lekkert. Virkelig gratulerer med dette!

Videre scrolling viser at Maren tenker at blogg og blogging er dødfødt, så etter injiseringer, huskjøp og en illusjon om at blogg er død, så har Maren Erdvik lagt sin blogg død, og dermed kan vi andre også bare legge den død. Så her er bare å avslutte med å sende en melding til Maren Erdvik, ønske henne en god jul og hvis hun vil oppgi sin nye adresse så får hun tilsendt Flaxlodd fra selveste Bunny Trash med muligheter til å vinne 1 million.

Takk for at dere leste, i morgen er det duket fir en overraskelse der morgendagens plassering og én tilfeldig medblogger fra blogglisten topp 100 har mulighet til å få tilsendt Flaxlodd og julehilsen fra den kuleste juleBunny ever 😜

Lytt til låta under! Enjoy dagen!

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#marenerdvik #julekalender #moro #julegøy #overraskelse #adventskalender #bloggflax #sia #everydayischristmas #jul #flax #blogg #blogger #bloggere #bunnytrash

8 kommentarer

Siste innlegg