Diskusjon med Kokkejævel i dag.

Ahh.. ble en sen middag i dag. Snuppen min og jeg har vært på den lokale restauranten her på Fjell og spist. En blidfis fra Irak er under prosess og overta stedet, superhyggelig fyr, og han kan mat! Maten var aldeles nydelig. Snuppen min spiste kyllingkebab tallerken. Og det høres jo ganske enkelt ut, men kjøttet hadde denne mannen da marinert selv, og det var underfundige greier. Veldig bra, nam!! Og jeg bestilte meg en pizza Mafioso. Det vil si en pizza med diverse kjøtt, sopp og blablabla.. men også med gorgonzola ost. Samt fikk jeg hjemmelaget rømme/hvitløksdressing og chillisaus fra Irak. Dæven røske det var godt. Skal poste en anmeldelse hvis/når han har overtatt stedet. Det blir kaninbra!!

Anyways, ja jeg var inne på bloggen til Kokkejævel i dag. Kokkejævel er han bloggeren som lenge lå på toppen av blogg.no sin Toppliste, men som ba Egmont fjerne han fra denne Topplisten på grunn av giftige medbloggere, som han selv sa den gang.

Tiden har skuret og gått, og i dag fikk jeg mannen, Asbjørn Sandøy som han heter, i dialog. Jeg ba han om å melde seg inn til å komme på Topplisten igjen. Forsøkte å «erte» han litt opp, få han gira. Men nei.. svaret jeg fikk var som følgende:

«Nei, den lista er jeg ferdig med. Den betyr jo heller ikke noe for noen andre enn de som befinner seg i den. Bare se på toppen i dag. Til tross for en kruttsterk historie og mange sidevisninger over tid, så er det vel ikke et mediehus i Norge, bortsett fra lokalavisa, som har omtalt ham. Tror ikke det er for at han har takket nei».

Han har jo rett i det. Så jeg ga meg ikke der. Å få noen kjente tryner inn på Topplisten kan jo kanskje hjelpe for å få litt mer liv i blogglandia, og media, hellige kaninmåne jeg savner LIV her.. så da kalte jeg Kokkejævel for en TVERRBUKK!!

Slapp av folkens, jeg kan fint kalle kokken for tverrbukk. Selv om medbloggere som ikke kjenner oss personlig i sine innlegg kan finne på å kalle oss «lettkrenkede middelaldrende menn», så er det ikke heeeelt slik det er. Da handler det vel om at en har problemer med menn generelt. Nei, jeg kunne nok kalt kokken for HÆSTKUK om så var. Vi vet jo begge hvor hverandre kommer fra, så da er det jo bare koselig med komplimenter. Han hadde vel ikke tatt det like fint om jeg kalte han MYGGPIKK, men da jeg kalte han TVERRBUKK lo han bare.

Han fortalte at akkurat den avgjørelsen om å fjerne seg fra Topplisten er noe han ikke angrer på. Han sier det ei tid var stas å være HKH på blogg.no, at det var en helt vill tid som han aldri ville vært foruten, men han ønsker seg heller ikke tilbake. Han ser ikke poenget uansett, for det er ingen som bryr seg om den lista lenger. Den betyr ikke noe. Hvis Blogg.no tar til vett så gjør dem lista om til en feed i stedet. Det mener han hadde vært suksess.

Jeg personlig er enig. Hvorfor skal det være en Toppliste i blogglandia? Det eneste den har blitt brukt til siste årene er som konsept for mobbing og harselering. To eksempler. Først, en laaaang tid hadde en blogger det som konsept å forfølge de som lå på toppen, harselere dem og komme med karakteristikker som kunne være svært graverende.

Så et annet eksempel, å bli «latterliggjort» fordi en ligger under noen på listen. Jeg så et tilfelle av det nylig. Man blir kanskje litt høy på seg selv. Hva vet jeg. Det jeg vet er at Topplisten har ikke bragt noe positivt med seg på laaaange tider.

Så hvorfor ikke en feed istedet for? En side som viser hvilke blogger som er aktive, hvem som postet de siste innleggene. Noe sånt? Hvorfor skal man listes opp 1-100 og hva har noen med andres antall sidevisninger? De fleste bloggere sier jo selv at de blogger for seg selv, at det skal være lystbetont og blabla.. jeg tror tiden er inne for å få bort den Topplisten. For 10 år siden gikk lesere inn på listen og sjekket hvilke bloggere som var populære, da hadde listen sin hensikt. Men svar meg, tror virkelig noen at folk i dag klikker inn på topplisten for å sjekke blogger?

Uansett, Kokkejævel kommer ikke tilbake til Topplisten, ingen kjente tryner vil noen gang dukke opp der igjen. Så da har dere meg da, den kuleste kaninen på blogg 🐰

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#blogg #bunnytrash #bunny

6 kommentarer
    1. Ikke verst å ha den kuleste kanina på blogg høyt oppe på lista da! Kanskje bør hele greia gjøres om – blir spennende å se om “øvrigheta” finner på no nytt da! 🙂

      1. Som sagt før, jeg kan heller ligge på plass 20 med 2000 sidevisninger enn på plass 1 med 1000. Synes likevel ikke antall sidevisninger er noe som trenger være offentlig, ei heller hvilken plassering noen har. Er ganske sikker på at du finner blogger lengre ned på listen som du leser oftere og finner mer interessant enn den/de som ligger øverst. Jeg tror også de fleste er inneforstått med at den som ligger øverst er der fordi det postes nytt/gamle innlegg hver time i store FB-grupper. Hvis forsiden på blogg blir omgjort til en «feed» så stiller alle likt og fremtidige mobbekonsepter pga plassering vil bli unngått 🐰

    2. Det var litt av eitt kompliment du gav han der 🤣😜.
      Eg går ut frå at me ikkje legg det sama i tverrbukk 🤣😜, men tverrbukk var noko me brukte i mi tid som anleggsarbeidar.
      Når me hadde grove ut av ein veg, for å arbeide med noko under vegbana, la me ei stålplate over, som fungerte som køyrebane. Om spennet var for longt, satte me opp ein tverrbukk ca midt på spennet, for å stabilisere, og auke bæreevna til stålplata 😊.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg