Tusen takk Frodith (og Allan)!!

Nå har det vært en hel uke med Frodiths Catwalk-utfordring. Jeg vil takke alle som har vært med, det har vært moro å følge med på. En spesiell takk til Allans Verden som ikke lot meg være den eneste av bloggutta som var med på dette! Veldig bra Allan, tøft!! Sjekk 👉🏽 DETTE!! Og tusen takk til Frodith selv som finner på slike ting!!

Kanskje noen av dere husker Frodiths ballongutfordring her på blogg back in the days? Ja det er faktisk hele to år siden nå at hun sendte meg noen ballonger, og jeg måtte bare kle av meg og sette i gang. Dere kan se hvordan jeg løste den utfordringen HER!! Det var mange bloggere og andre som fikk seg en latter. Godeste «Solliv» holdt på å ramle av stolen husker jeg 😂

Vet ikke om noen holdt på å ramle av stolen denne gangen, men ettersom jeg har forstått så var det mange som syntes mitt bidrag var moro!

       Frodiths utfordring denne gang handlet om klær og farger. En skulle kle seg i én farge og poste for hver dag her på bloggen i én uke. Vel, snuppen min har ferie og det har vært ting og tang her hver dag, så jeg gikk «all in» og tok alle fargene i en chowboom. Jeg vet Frodith er fleksibel på hvordan man løser oppgavene, så.. denne gangen løste jeg ihvertfall oppgaven uten filter.

Det er vanskelig å ta bilder av meg selv i helfigur, så jeg måtte filme en video og ta screenshots av videoen. Derav ble ikke bildene like skarpe som dem burde vært, men dette er meg, dette er den jeg er.

Elsk meg, hat meg. Either way, det jevner seg ut. Jeg lever for meg og mine. Kan jeg bidra til moro så gjør jeg det, om noen ikke liker det, så kan ikke jeg gjøre noe med det. Her på blogg leter folk med lykt og lupe etter feil hos meg uansett. Bare legg vekk lupen, jeg er mitt uperfekte perfekte meg. Dere trenger ikke lete!!

Tusen takk igjen Frodith fordi du er som du er og du alltid er snill og grei mot meg, takk for at du gleder andre, finner på, leker og har det gøy. Jeg hoppet på utfordringen fordi det er deg! Du vet jeg digger deg, stor regnbueklem fra Bunny himself!!

Til slutt vil jeg si at i morgen starter en ny uke, og det er STOR sjanse for at det dukker opp farger og klær i løpet av uka som kunne passet til denne utfordringen. Så den som følger med videre får se, hahaha.. Bunny fornekter seg ikke, rå, smågal og rett fra levra!! 🐰


Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#frodith #utfordring #farger #bunnytrash #bunny

59 kommentarer

Siste innlegg