Rebel Restaurant, Bergen.

Snuppen min og jeg dro noen dager på besøk til Bergen. Vi koste oss enormt disse dagene, møtte flotte mennesker, medbloggere og deres familier. Det ble et så hyggelig treff, så utrolig bra stemning, helt fantastisk nydelig vær, spektakulær utsikt, helt magisk! Og noen av oss besøkte restauranten Rebel som dette innlegget skal handle om, for de fortjener virkelig et eget innlegg!!

«Happy Goat»

Skal fortelle mer om selve dagen vi bloggere møttes i et senere innlegg, men akkurat dette innlegget vil jeg som nevnt vie til restauranten «Rebel» i Bergen som «Vibbedille» og jeg tilfeldig ramlet innom i fjor da vi var i Bergen i anledning «Mammapåhjul» sitt Fakkeltog, en markering for å få mer fokus på den grusomme sykdommen ALS. En viktig sak hvor det så absolutt burde vært flere bloggere som stilte, men men..

«Sweet Potato Delight».

Som sagt vi var på «Rebel» i fjor, og vi sverget på at dit skulle vi igjen. Snuppen min og jeg dro dit på fredag og spiste lunsj. Snuppen min ble fra seg i ekstase da han spiste lunsjen, han kunne ikke vært mer enig om maten her. Altså samtlige jeg har nevnt dette stedet til som har vært innom og spist der har sagt seg enig.

«Pulled Pork BBQ»

Vi spiste denne gang «Happy Goat». Det er altså langtidsbraisert svineribbe med geitost fra Prestholt, paprikarelish og balsamicoperler på hjemmelaget focaccia. Med salat og potetchips. Aldeles fantastisk smakfull rett.

Dagen etter ble Vibbedille med oss for å spise der igjen. Hun spiste da (som i fjor) «Sweet Potato Delight» bestående av grillet søtpotet med avokadosmør, sprøstekte kikerter, paprikarelish og sprø grønnkål. Toppet med lønnesirup.

«Pulled Pork Buns».

Snuppen min spiste «Pulled Pork BBQ Burger». Bestående av pulled pork selvfølgelig, dette med avokadosmør og syltet rødløk i briochebrød. Servert med søtpotetfries.

Jeg testet «Pulled Pork Buns». Det var to kull svarte steambuns (aldri sett makan) med pulled pork, marinert i hjemmelaget hoisinsaus med peanøtter. Servert med syltede grønnsaker og hoisinsaus. Veldig vanskelig rett å få til å se delikat ut på bilde synes jeg, men aldeles nydelig.

«Porkalichious».

Jeg går også god for retten «Porkalichious» som da er pulled pork med brie, balsamicoeddik og karamellisert løk. Servert på ferskt surdeigsbrød fra Colonialens bakeri. Med salat og potetchips. Denne er munnorgasme.

«Rebel»

Så om noen av dere som leser dette er eller skal til Bergen, så anbefaler jeg dere til å dra innom her. Dette er en opplevelse.

Yupp Yupp, Bergen leverer. Vår og sommer i Bergen er helt fantastisk. Og inne i disse gatene kan man finne mange skjulte skatter. Og restauranten Rebel er virkelig en skatt, en perle i Bergen. Rebels kjøkkensjef Rogelio Rubin har i samarbeid med den internasjonalt anerkjente kokken Morten Tungsvik utviklet formidable menyer de kan være stolte av i all framtid. Dette er smashing!!!

Anbefaler også toalettet på Rebel, hahaha, bare se: «Glorie og Vinger».

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny på MeWeLink!!

Følg Bunny på FacebookLink!!

#mammapåhjul #vibbedille #bloggtreff #rebel #restaurant #bergen #bunnytrash #bunny

20 kommentarer

Siste innlegg