En supergod venninne/vertinne på julaften 😘

  1. Nå ligger jeg på sofaen og slumrer, klarer såvidt holde øynene åpne. Egentlig skulle jeg hatt noe å gjøre for å få energinivået litt opp. Men det er første juledag og snuppen min er på jobb. Alt er stengt, og jeg har hverken familie eller venner å henge med i dag. Heldig er jeg som har jentene våre som ligger å slumrer på sofaen sammen med meg.

I går spiste vi julefrokost før vi åpnet gaver. Mange fine gaver. Jeg ble så glad at ord finnes ikke. Etter gaveåpningen var det kosing med jentene, powenap og slikt før vi ordnet oss og dro til et vennepar på middag og after-food. Vertinnen hadde virkelig fått til en herlig buffet av hjemmelaget julemiddag. Ribba var snadder og svoren sprøere enn knekkebrød. Pinnekjøttet var nydelig, alt tilbehøret var perfekt tilberedt. Jeg spiste så jeg holdt på å rulle av sofaen der oppe. Hun hadde laget flere desserter, og når jeg tenker på det nå så er det jo litt skammelig at jeg ikke smakte på en av dem engang. Men det var ikke rom for mer, tro det eller ei. Så resten av kvelden holdt jeg meg til drikke.

Det startet med eplegløgg, så ble det Vodka Exotic Strawberry Breezer, Irish Coffee og noen sure epler. Vi storkoste oss vi, snuppen og jeg. Det var var vel verre for de to «tullingene» (😂) som ikke skjønte hverken opp eller ned, inn eller ut. Hahaha.. vertinna ble nok litt oppgitt der ja. Men hun husker nok dette som en fin julaften likevel. Masse god mat, kostymer og originale minner. Og bildet øverst er gaver fra dem, som hun har satt sammen. Vi likte dem veldig godt!

Ellers vil jeg si som snuppen min har skrevet på Facebook-statusen sin. «Ønsker alle mine venner (bekjente og ukjente) en trivelig og hyggelig jul og feiring med familie og venner, og husk for all del på alkoholinntaket med barn til stede, ikke la barna sitte igjen med en juletid med fyll og bråk».

🎅🤶🎅🤶

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#jul #frokost #gaver #pakker #julegaver #julepakker #julefrokost #juleøl #juledrikke #julemat #julemiddag #pinnekjøtt #ribbe #medisterkaker #julepølse #riskrem #juledessert #dessert #venner #julaften #julefeiring #julekos #alkohol #kostymer #irish #coffee #vodka #fanta #exotic #strawberry #breezer #eplegløgg #julegøy #kos #moro #første #juledag #mylittlefamily ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg