Vi møtte Sylvi Listhaug 😊

Mot slutten av oktober i år ga toppolitiker og nestleder i Fremskrittspartiet ut sin første bok. «Der andre tier» heter den og hun har fått hjelp av Lars Akerhaug i forfatterarbeidet med boken som nå er en bestselger. Venstrevridd main-stream-media som Aftenposten, VG og Dagbladet slaktet boken. Dagbladet ga boken terningkast 2, mens VG var litt mer generøs og ga den 3. Disse medienes anmeldelser var forventet, og som tatt rett ut av lommeboka til Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr-Støre som selv beskrev Listhaugs bok som «absurd lesning»!

Alternative medier var langt mere positive i sine anmeldelser. Resett skrev at Listhaug burde kalt boken «Min tid har såvidt begynt». Og Document skrev at dette er «en bok for folket, kjøp kjøp!».

De som uttalt ikke liker boken er veldig forskjellige i sine utalelser om hvorfor de ikke liker den. Det er som om det er et valg de har tatt på forhånd, og leter etter måter å begrunne det i media. Mens de som liker boken er veldig enige om hvorfor de liker boken. Èn ting alle er enige om er at den er lettlest.

Ja boken er lettlest. Jeg forhåndsbestilte boken med en gang det lot seg gjøre, og fikk da en signert utgave rett hjem i postkassen straks etter release-dato. Jeg skal ikke uttale meg så mye om temaer i boken, men jeg vil anbefale alle å lese den. Og da mener jeg virkelig lese den, ikke bare overfladisk lese den med forutinntatthet og fordommer. Les med hjertet!

Nå for en uke siden pluss en dag, lørdags morgen, våknet jeg litt tidlig og logget meg inn på internett. Jeg ble overrasket med en uttalelse fra Sylvi Listhaug selv, at hun var på vei til CC kjøpesenter her i Drammen og skulle ha boksignering på Norli bokhandel klokken 13:00. Jeg spurte snuppen min om han ville være med over elva for å hilse på henne. Det ville han selvsagt gjerne.

Vi ordnet oss og dro til CC. Vi var vel der 12:45. Tuslet oss til bokhandelen og fikk plutselig øye på dette lille bordet og stolen som var satt fram til Listhaug. Det slo meg at de kunne funnet noe bedre. Noe langt bedre som er en arbeidende kvinne og trebarnsmor verdig. Klokken 12:56 i det jeg snudde meg kom Listhaug gående mot meg fra inngangen som var bak meg. Hun hadde på seg en mørk blå vinterjakke, blå jeans med stretch, berse høst/vintersko og en svart håndveske. Under jakken var hun kledd i en veldig mørk blå genser med hvite vannrette striper. Jeg så etter det berømte korset, men det hadde hun ikke på seg den dagen. Men uansett.. med eller uten, hun var som kvinnen i gaten. En av oss, folket, selv om hun er kvinnen fra tinget som alle vet hvem er, og alle har meninger om.

Det var en veldig fin opplevelse å være der. Jeg var den første hun hilste på. Hun kom rett bort til meg og tok meg i handen. Hun var veldig oppmerksom, bevisst, hun lyttet til alle som hadde noe å si, og en kunne se at hun var opptatt av å se og høre alle. Der var en del oppmøtte, og ingen skulle hverken bli eller føle seg oversett av henne. Hun smilte og var blid mot alle, og hun lot seg ikke affektere av det lille bordet og den lille stolen de hadde satt fram til henne, slik jeg hadde. Snuppen min hilste på henne og vi presenterte oss som sammen, og hun syntes det var bare hyggelig og var mer enn villig til å stille opp på bilder med oss. Noen ganger møter man mennesker og bare skjønner at ‘what you see is what you get’. Ingenting ved Sylvi Listhaug var påtatt. Hun er sitt varme ærlige selv. Folk som sier noe annet har bare rett og slett bestemt seg for det. Synd for dem!

Etter å ha slått av en prat med vår tidligere landbruks- integrering, innvandring og justisminister, nåværende nestleder i Fremskrittspartiet og bestselgende forfatter, så gikk snuppen min og jeg på Rusta og handlet. Deretter spiste vi lunsj på et av kjøpesenterets kafeer. Etter lunsj skulle vi hjem, da passerte vi Listhaug på avstand, men hun så oss hun, vinket og smilte til oss.

Følg Bunny Trash på Facebook: Link!!

#sylvi #listhaug #sylvilisthaug #der #andre #tier #derandretier #lars #akerhaug #larsakerhaug #forfatter #medforfatter #bok #toppolitiker #politiker #politikk #landbruksminister #innvandringsminister #integreringsminister #justisminister #nestleder #frp #fremskrittspartiet #jonas #gahr #støre #gahrstøre #jonasgahrstøre #vg #dagbladet #aftenposten #document #resett #oppmerksom #ærlig #tilstede #cc #kjøpesenter #brakerøya #norli #bokhandel #drammen

 

 

2 kommentarer
    1. En dyktig kvinne det der og har gitt ut bok i høst som mange andre fjes fra politikken. Og selvsagt må alle ut på en slik tur, er sjelden de dukker opp på kjøpesentra og møter vanlige folk. Det er bare under en valgkamp og når de gir ut bøker at det skjer. Per Sandberg og dama har også gitt ut bok. De var i Drammen nylig og satt bak et bord på Strømsø senter. Og de fikk solgt 1 bok på 1,5 timen. Jeg gikk forbi dem og like ved sto en nisse og delte ut gaver til barna. Jeg tenkte som så at det er godt at julenissen er her, men han fikk mere oppmerksomhet enn Per Sandberg. I avisa var det av Per Sandberg og dama og julenissen..Hvem jeg tror mest på er en annen sak…

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg