Når kjærligheten dør eller forsvinner🥀


Her kommer første blogginnlegg fra meg i året 2020. Godt Nytt År forresten, til dere alle sammen.

For min del har året startet veldig bra. Enda mye jeg ikke kan fortelle om riktig enda, men det kommer, det kommer..

Det beste uansett er å ha kjøpt leilighet, ha flyttet inn og fått ting på stell. Jeg trives veldig godt, og det gjør snuppen min også. Jentene ser ut til å kose seg, ikke noe stress, bare kos. Jeg er så utrolig glad i min fine lille familie ❤️

Det er det jeg vil skrive noe om i dag, familie. Ord kan ikke beskrive hvor uendelig glad jeg er for at jeg har mine kjære og nære.

Ingen vet hva jeg har gått gjennom her i livet, og hvor tøft det har vært disse tre siste årene med psykiatri, psykologer, leger, politi, nav, advokater, forberedelser til rettsak og så videre – og det å måtte gjenoppleve alt som man ikke ønsket oppleve i første omgang.

Hele veien har jeg hatt min gode fine lille familie å komme hjem til, hele veien har det vært lysglimt som har gitt livet verdi. Jeg har hatt nærhet, varme og kjærlighet. Jeg er heldig ❤️

I året som har vært mistet jeg min kjære, gode, flotte, fantastisk snille venninne til kreft, og kompisen min mistet sin kjæreste kone. Etter det har han mistet alle kjæledyrene sine i løpet av kort tid. Plutselig er han helt alene. Hele hans valgte familie er borte. Det er så hjerterått og brutalt. Jeg kan ikke forestille meg hvordan han har det inni seg, han har min dypeste respekt og jeg er uendelig glad i han ❤️

Et annet nært vennepar endte sitt forhold etter mange år sammen. Disse dro vi på månedlige båtturer sammen med, feiret jul med dem, hatt noen gode og flotte samtaler med, festet litt og vært på campingtur sammen med. For dem er nok det beste at de skilte lag, men jeg synes det er trist likevel. Jeg unner mine venner å ha noen å være glad i, ha en livsledsager, ikke være alene.

I går var snuppen min og jeg på byen. På «Old Irish» et stort uoversiktlig utested. Der møtte jeg en bekjent venninne og jeg spurte henne om dama hennes også var der, så fikk jeg til svar at det var over mellom dem. Jeg ble litt satt ut, de har vært mange år sammen, og jeg hadde virkelig troen på dem, de virket alltid så lykkelige slik jeg så dem.

Så møtte jeg en som snuppen min og jeg ble kjent med ikke så lenge etter vi flyttet hit til Drammen i 2007. Han ble kjæreste med en som var kompisen vår den gang. Kompis og kompis, men men.. vi hadde mye moro sammen. Han fortalte også at det var blitt slutt mellom dem. Etter alle årene sammen. Han fortalte at han nå hatet eksen sin. Hat. Et veldig sterkt ord, en enda sterkere følelse – på lik linje med å elske.

Det er trist å se alle disse små familiene gå i stykker, se kjærligheten forsvinne. Men samtidig gjør det meg enda mer glad for snuppen min, og min lille familie. Det vi har er stort, sterkt og helt utrolig. Neste måned feirer vi 13 år sammen.

Takk for at dere leste, ta vare på kjærligheten, ikke ta den for gitt, kos dere masse i 2020 ❤️

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#forhold #familie #kjærlighet #minlillefamilie #mylittlefamily #2020

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg