Ella! Ellagull, gullegull, hjertegull! Ella Madonna, 9 år i dag ❤️

Nettopp nå, Ella 9 år.

I dag er Ella hele 9 år!! Hjertegullet som smeltet hjertene våre fra første sekund. Ella kom inn i livet vårt og fra dét øyeblikk forandret alt seg.

Som valp elsket hun å leke med store 1,5 liters brusflasker. Flaskene var over dobbelt så store som henne og laget masse bråk da hun sparket dem foran seg og løp etter. Det var mye liv i den lille kroppen, men aldri laget hun til ugagn som var noe annet enn moro. Hun har aldri ødelagt eller tygget på noe som ikke var hennes eget. Hun har aldri trengt noe bur når hun har vært alene hjemme, hun har alltid vært pålitelig og snill og aldri gitt noen grunn til bekymring når hun har hatt leiligheten for seg selv.

Ella på 2-årsdagen.

Ella har brilliert på valpekurs, videregående, bronsjemerkekurs og hun har fått sløyfe på utstilling. Hun viste seg tidlig å være ei sta jente med sterk vilje, men er lydig når det står om det. Hun sitter pent når hun får beskjed, hun legger seg når hun må det, og hun går pent med og uten bånd. Hun er ikke med på å være noe sirkusdyr, så slikt tull som å gi labb og rulle rundt har hun stått over. Men hun er flink å si fra når det er noe hun vil.

Vesle Ella har vært med på mye fra starten og er ikke redd noe. Hun har vært i folkemengder i byene, tatt rulletrapper og heiser. Hun har reist med biler, tog, busser og båter. Villig med på alt. Hun har reist med fly til nordnorge og hjem igjen, og på ferie til Spania. Hun har vært på sydenstrender og på langturer i fjellene.

Ella 7 år.

Fire små valper fikk hun etter en fødsel som varte i åtte timer. Det ble tre gutter og ei lita jente, Ariel, som fra da ble en del av vår lille familie for passert 6,5 år siden.

Ella het Unbreak-My-Heart fra kennelen hvor hun ble født, men fikk navnet Ella Madonna da hun kom til oss. Aldri har hun vært syk annet enn normal syk når man ikke er helt i form en dag eller to, eller utslitt etter fødsel. Friskere og vakrere mops skal man lete lenge etter. Hun er utrolig søt, vakker, kosen og glad. Glimtet i øynene hennes er ubeskrivelig og mer enn bedårende.

Ella som valp, nummer 2 fra høyre, sammen med sin søster og brødre.

Det er mange historier med Ella, som hvor artig det var å nyse folk i ansiktet da hun var ungjente. Enkelte hadde en tendens til å komme helt opp i ansiktet på henne for kos, ptsjooo sa hun da. Det er hun selv som bestemmer når og hvordan hun skal koses med. Det beste hun vet er å ligge på rygg så man kan kose magen hennes. Da kommer det godlyder.

Tenk 9 år og hun er like flott. Hun er så deilig å ta på med en pels så bløt og god. Tiden har flydd, og jeg synes det er skremmende på mange måter. Vi kunne ikke vært foruten Ella, hun har beriket livet vårt så uendelig. Ella er selve symbolet på ekte uforbeholden kjærlighet.

Gratulerer med dagen Ellagull, elsker deg mer enn ord kan si, du er hjertet mitt på fire bein ❤️


Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#mops #ella #ellamadonna #gullegull #ellagull #hjertegull #unbreakmyheart #kjærlighet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg