Dette er Jihad i Sverige og Norge!

Etter å ha holdt meg mest mulig unna nyheter den siste tiden da jeg har en følelse av at under alt som skjer med krig i Europa og sådan, så vil det snart bli en situasjon som kommer til å eskalere her i Norge også. Krig er skremmende, skyting og bomber og i det hele tatt, men krig føres på mange måter, og krig har her vært i vårt land i mange år uten at det sies så veldig mye om det. Det kalles Jihad, såkalt «hellig krig» som i norsk media og dårlige oversettere omtaler som en «fredelig innsats for islams sak». Det de sier mindre om er at Jihad handler om å «utvide territoriet der islams lover gjelder». Altså, de benytter metoder for å islamisere. La oss ta noen eksempler på Jihad.

En leser gjorde meg oppmerksom på en nylig hendelse i Sverige. Som vi vet har tusenvis av ukrainske flyktninger ankommet Sverige de siste ukene, vi vet også at de aller fleste er kvinner og barn. Ôrebro City vandrarhem er et av stedene som nå fungerer som asylmottak for disse ukrainske kvinnene og barna, de har flyktet for å komme i trygghet fra traumatiserende krig.

Så skjer det noe på dette vandrerhjemmet, det er natt, klokken passerer tre og banking oppstår på ytterdøren, der står det da flere somaliske menn og vil inn. Kvinnene på hjemmet åpnet ikke til disse, men likevel klarte disse å komme seg inn. De begynte da forsøk på å trenge seg inn på soverommene til disse kvinnene og barna deres. Etterhvert kom det også en gruppe arabere som også prøvde trenge seg inn til kvinnene.

Det meldes om slike hendelser fra flyktningemottak i Europa. Ved et mottak i Tyskland ble en tenåringsjente voldtatt etter tur av en nigeriansk mann, og en iraker. Den røde tråden her er menn med opprinnelse fra mena-land, islamister, islams følgere som utfører Jihad.

Men tilbake til Sverige. Samlet netto innvandring i Sverige perioden 1990-2018 var nesten 2,7 millioner, to tredeler av den samlede befolkningsveksten i Norden. Innvandringen i Sverige er over 51 prosent av innvandring til Norden som helhet. Det er ikke ukjent for oss at dette har økt kriminalitet og ukultur enormt i vårt naboland. Og at slike tilstander øker i takt med innvandring.

I 2020 ble det anmeldt over 9.000 voldtekter i Sverige det vil si over 25 i snitt hver dag. 12 av disse er barn. Altså i Sverige voldtas mer en 12 barn hver dag, og dette er kun fremkommet av anmeldte saker. En må tørre anta at mørketallene er meget høyere. Totalt ble det i Sverige anmeldt 4.300 barnevoldtekter i 2020. Antallet anmeldelser øker med cirka 10 prosent hvert år. Vi er nå i 2022 hvor menn fra mena-land ikke ser det som problematisk å ta seg inn på flyktningsentre for kvinner og barn.

Det planlegges og bygges stadig flere moskeér både i Sverige og Norge. I Växsjö i Sverige skal det nå bygges en moské til den nette summen av 80 millioner, denne moskeen realiseres i samarbeid med krefter fra diktatur som Saudi-Arabia, Qatar og Emiratene. Fra før står det en mindre moské i Växsjö som har minimum 200 skolebarn og passerte 120 barnehagebarn, alle læres opp i islam, får islamske holdninger og setter islam over loven. I følge etterretningstjenesten reiste flere personer fra Växsjö i perioden 2011-2015 for å bli fremmedkrigere. Da vet man slags skole dette er. Imamene har fått tillatelse til å sende bønnerop fra moskéen. Og med at bønnerop er blitt tillat i Sverige, så vil Norge følge.

I 2015 startet en innvandringskrise også her i Norge. Det skjedde ting i samfunnet vårt, og spesielt Sylvi Listhaug fra Fremskrittspartiet gikk knallhardt ut og advarte mot «svenske tilstander». 31145 flyktninger med islamsk bakgrunn kom til Norge det året, hovedsaklig menn. Men det er langt fra hvor mange det er her til lands nå, bare somaliere utgjør en gruppe på 45 000, og de er ikke den største gruppen, det er eksempelvis enda flere pakistanere og irakere.

Signer underskriftskampanjen mot bønnerop fra islamske moskeér i Norge HER!!

Det er blitt mer og mer vanlig i Norge at gjenger fra mena-land samler seg for å voldta. Straff og fengsel virker ikke til å ha noen motvirkende effekt, fordi det er ingen straff for disse. Vi husker vel alle da et gjeng av disse fikk søppelplukking som straff for å ha voldtatt en 15 år gammel jente gjennom timer og truet med å drepe henne. Og det er ikke mange dagene siden jeg skrev om en helt lik sak som pågår nå i en norsk rettsal, det handler om gjengvoldtekt av en ung jente, og gjerningspersonene sitter og ler foran dommeren.

I går postet jeg et innlegg om menn fra Midtøsten, Afrika og Pakistan som utnytter den pågående ukrainske tragedien. Disse mennene sniker seg med flyktningstrømmen inn i Vest-Europa og Norge, kommer hit uten gode intensjoner.

Husker dere hendelsen i Alta nylig? Hvor en 20 år gammel afghaner har voldtatt en 92 år gammel delvis lam bleiebrukende kvinne i sykesengen. Han kom hit til Norge 14 år gammel i migrasjonflommen i 2015 som ferdig indoktrinert islamist. Etterhvert fikk han jobb som nattevakt på sykehjem hvor han på selveste frigjøringsdagen for Norge, 8. mai i fjor, ble tatt på fersk gjerning i å voldta kvinnen. En kvinne som har vanskeligheter å utrykke seg. Hvem vet hvor mange forsvarsløse uten evne til å si fra som opplevde dette før denne 92-åringen, og om afghaneren hadde voldtatt henne flere ganger..

Kvinnene på Ôrebro City vandrarhem hvor somaliere og afghanere trengte seg inn sier at de er så redde at de heller vil reise tilbake til skyting og bomber i Ukraina. Det handler om å dominere, stjele territorium, utøve vold for å vise hvem som har makten, at islam regjerer. La meg til slutt sitere en afghaner i norsk rettsak tiltalt for grov voldtekt:

«Jeg har ikke noe å si, det er Allah som vet om dette. Det er Allah som vet hva som har skjedd, og hvordan det har skjedd, og hvordan min tilstand var. Alle skal gå til andre verden. Hvis det ble begått da jeg var i dårlig tilstand, … eller … så det er Allah som vet alt, så jeg vet ikke».

Les: «Jihad i Norge»

Nå vet dere hva Jihad er.

Liker dere denne bloggen, lik og del gjerne innleggene!! Og følg gjerne Bunny Trash i egne grupper på Facebook og MeWe, dette er den mest alternative og beste bloggen i landet – velkommen!

Følg Bunny Trash på MeWeLink!!

Følg Bunny Trash på FacebookLink!!

#jihad #islamisering #islam #sverige #norge #bunny #bunnytrash

4 kommentarer
    1. Dette begynner å bli direkte latterlig, for once again, it turns out great minds have been thinking the same.. Mitt meningsoppgulp av dagen, tok nemlig utgangspkt i at folket er så til de grader mer posktivt innstilt til den firventede strømmen fra Ukraina enn hva tilfellet var med de afrikanske muslimene i 2015.
      Det påtakelige, er at det skinner igjennom ‘all over the place’, men det er ikke en kjeft som har baller nok til så mye som å erkjenne dette her, for ikke snakke om å erkjenne årsaken! 🤭😜

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg